Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av AG Ylander - 27 mars 2011 14:02

...ha ja uppenbarligen varit när de ha gällt att skriva här =P Men sååånt som händer juh... Känner de som att ja ids int skriva om ja int e inspirerad å faktiskt har nått att skriva om!! Int för att ja nu har så mkt att skriva om nu heller *hahaha*


Förra veckan va lite lätt förvirrande med morsan som åkte in på intensiven efter ett ordentligt epilepsianfall som inte ville släppa... Vi va å hälsade på henne på torsdagen å på fredag fick hon komma hem =) De va skönt!! Imorgon åker vi till Åbo å e borta en vecka igen, mamma ska ti Pulssi å så ska vi föra nån motordel från pianot på lagning. Så vi far me pappas biilin!! Lite vardagslyx =P Synd bara att den inte e automat *hehe* nåja, de ska väl gå bra ändå!!


I fredags vart vi bjudna på tre rätters middag ti Mikkiz å Pullan. GOSH va mätt man va resten av kvällen sen... Mikkiz haka på hit till oss å de blev lite dricka, dansa å karaoke!! Hade skitkul!! Länge sen ja partaja me Mikkiz, så de va nog på tiden =P igår hamna vi i stan på fest... riktigt nice det med!!


Hästarna ha vi kommit igång med också!! Varit ut på två terrängturer å de e alltid lika roligt!! Painkiller e verkligen ursnäll att rida ut på!! Han har inge bråttom nånstans han inte. Lugn å stabil i skogen, sånt gillas!!


Nej, nu blir de fortsätta packa å dona!!

  Sötaste ponnyn i världen??? *hehe* snällaste lille Painkiller aka Kille/Killekalle jaja, kärt barn har många namn...


puss å kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards