Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av AG Ylander - 2 februari 2012 13:28

Är det idag ja! Sitter här för mej själv o surfar på nätet. Ha inte gjort SÅ mkt ansträngande idag, fixat  sängar åt hundarna så nu har dom en varsin säng att tutta på, DET blev poppis kan ja lova =) Förut ha dom haft en normalstor madrass att dela på, men med tiden ha ju dn blivit så grymt sunkig å äcklig, så nu ett tag har dom bara haft ett tjockare täcke att ligga på, men NU, mjuka, varma, mysiga sängar att tuttis på, OJ va dom njöt! Dom låg å sov där i 2timmar ca, sa inget, bara låg å myste!

  Såhär fint blev det =) Sen kläckte ju Tom♥ ur sej den briljanta idén att vi ska dra en sopsäck på dom till under påslakandet så blir dom inte blöta heller! De va en GRYMT bra idé! Han kan ibland, min älskling! Han e eg riktigt smart, men en jävel på att dölja det ;) *hahahahaha*

Sen ha ja tvättat så bykkorgarna e snart tomma! Skönt när de e gjort =) Ja BORDE dra på mej pälshalaren å laga mej ut för å öppna en ny ensilagebal åt hästarna, men de hinner ja nog ännu!


Jo, igår va ja med Mikkiz, Ellie o Micaela (å Adis samt Cecilia såklart, men dom e ju alltid med) först å lunchade på Time Out å sen till loppis Tjäna en sväng, men de va grymt dåligt faktiskt fast det var bytesdag igår =/ Hittade nu iaf två lampor, en väska å sn en långärmad t-shirt, helt vanlig, enkel, rosa! Riktigt skön!! Sen var vi ju i tisdags å hämtade ett klädpaket som ja budade in på fb å igår fick ja min kjol som ja ockaå budat in!! Tröjpaketet så va nog... hmmm... VISSA var väl min stil men en del var nog att min mamma passar bättre i dem än jag ;)

                  Första bilden än tröjan ja hittade igår, bild 2 å 3 är kjolen som ja budade in, Visst var den snygg?? Resten är tröjor ur tröjpaketet... Den som nu VERKLIGEN inte är min stil är nog tröja nr.2 URK... Men ja måsta ju prova den iaf! Men ja misstänker att min mamma sku nog gilla den mera än vad ja gör... Samma gäller skjortan nr.3 (vit med små blåa blommor på) å skjortan nr.5 1:an, 4:an å 6:an passar mej riktigt fint!! Gillar tunikan faktiskt!


              


Annars då?? jo, jag känner mej just nu som den absolut lyckligaste kvinnan på jorden! Jag har nog den underbaraste make som finns! Min Tom♥ är absolut härligaste som finns!! Finns INGEN som nånsin ställt upp, stöttat, hjälpt o älskat mej så som han gör. Han gör verkligen allt för mej o finns vid min sida i nöd och lust! Han är ALLT jag önskat mej å mer därtill. SÅ mkt som gjorde här hemma medans jag låg på sjukhuset! Han fick ju dra hela lasset själv då men hundar, hästar, katter å huset! Men han gjorde det utan att klaga! Min tappra, fina, duktiga älskling! Finns inga ord som kan beskriva mina känslor för honom! Därför tänker jag inte ens försöka!! Det är helt enkelt Tom♥ och jag tills döden skiljer oss åt! Jag har äntligen hittat min pusselbit och utan den är jag inte hel... Varje gång han är ifrån mej så fattas det mej något, en del av mej är borta, när han är med mej så är jag hel igen!!


              


 


Puss o kram

från en MYCKET kär, lycklig o lite galen

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards