Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av AG Ylander - 8 februari 2012 05:47

Finns det någon annan sida som är typ liknande som Glitterfy.com?? Där man kan göra just ord å texter?? Ja e helförälskad i glitterfy å deras Glitterwords, men skulle ju vilja förändra mej lite!


SÅ SNÄLLA NÅGON SOM VET,

KLUDDA NER EN KOMMENTAR MED ADRESSEN!!

PLIIIIS!!!


Dessa har ja gjort på Glitterfy.com


     


Visst e dom ju fina! E mest kär i den första som Ni kanske märkt eftersom jag alltid har den i slutet på mina inlägg, men nu skulle jag ju vilja ha något nytt!!

Av AG Ylander - 8 februari 2012 00:55

...Jo de gör det, för ja vet int VAD ja sku skriva som rubrik!! *hahaha* Världssämst på det juh ;)


Klockan närmar sej 02... Vaknade för en timme sen ca med hypoglycemi å ett blodsocker på 3,3... HATARHATARHATAR att få sockerfall, men TUR e ju ändå att ja faktiskt vaknar när de håller på å sjunka så ja inte hamnar i koma eller nått sånt som de kan gå också! De sku ju nog vara hemskt... Usch!!


Satt å tänkte här för mej själv att Lever vi verkligen i ett sånt samhälle ännu där mannen ska få bestämma vad kvinnan ska ha på sej osv?? Ja blev chockad när ja fick veta om ett bekant par till oss (vi umgås in me dom alls men vet vilka det är å ha känt den ena parten i många år) där HON ska klä sej så som HAN vill... Hon får inte ha för korta kjolar, om kjol alls, inte för urringade tröjor, inte använda högklackat eller smink för de e horigt tex... WHAT??? Aldrig att Tom sku få bstämma hur ja sku gå klädd å sminkad heller... No WAY!!! Alltså, ja brukar ALLTID fråga honom när ja klätt upp mej å sminkat mej om hur ja ser ut såklart å om ja sminkat mej bra eller om de e för mkt. Tycker han att jag ahr för mkt smink så säger han det, men på ett fint sätt tex."Du e jättefin, men du har lite för mkt smkink runt ögonen att kan du LITE minska ner på det e du snäll?? De sr int bra ut" som ett exempel, men han skulle ALDRIG drömma om att börja säga åt mej hur ja får å inte får klä mej... Tom gillar min klädstil!! Han tycker jag ser bra ut i allt typ. Dessutom gillar jag att klä upp mej å tänka på VAD ja sätter på mej, Han ska inte behöva skämmas över sin fru o dessutom, så ska han inte behöva höra om nån sett mej på stan tex att "Jo ja såg han där Ylanders fru på stan å HERREGUD va sjaskigt klädd hon var..." NEJNEJNEJ, sånt ska han behöva slippa!! Men nån måtta får de väl ändå vara... Ett av mina ex kunde kläcka ur sej om ja va uppklädd å sminkad att "Tänker du VERKLIGEN gå klädd/sminkad sådär?? Aja, ja de e ju ditt val" men man hörde ju på ironin å sarkasmen i rösten hans att de NOG INTE var bra... =( Har lovat mej själv efter honom att ALDRIG mera låta en man trycka ner mej psykiskt, så har heller int hänt...

   

   

Några av mina stilar som då Tom INTE skulle accptera om han vore en sån som ska bestämma vad ja ska klä mej i... Dock är han tvärtom nudå och ÄLSKAR hur jag klär mej =)

     

Ja vet iaf om EN person som bara HATAR min klädstil å även sagt det åt mej... Men de e int mitt fel att hon är en mjukisbyxemänniska å ja inte är det!! Ja är som jag är å klär mej så som jag vill THAT'S IT!! Take it or leave it!! Om du nu stör dej så mkt så titta inte på mej då för f*n!!! Svårare än så är det inte bara!!


Dagen igår va riktigt lyckad! Bilder kommer upp bara ja hittar min kamera nånstans i kojan... Mamma å pappa kom där vid 14 tiden, började med att laga lasange å medans den var i ugnen så byttes det gardiner i kök å vardagsrum å mamma torkade bokhyllorna å allt som fanns i dom... De va inte illa med tanke på att hon HELST sku sitta å titta på TV bara när hon e här å inte gör NÅTT medans pappa å jag tjosar på med diverse saker =P När darling kom hem var det bara för honom att slå sej ner vid ett dukat bord med maten serverad o de va såååå gott!! Denna gång var det faktiskt JAG som lagade allt i lasangen å pappa va me som moraliskt stöd bara ;) *hihihi*  Sen for vi å handla men glömde ju såklart det som vi SKULLE ha... Kom dock hem med en massa annat bra å ha saker =P de e nog så typiskt oss det ;)


Nu börjar klockan närma sej 2.15 så nu ska ja avsluta för denna natt. Fortsättning följer samt bilder från igår såklart =)


Puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards