Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 24 mars 2012

Av AG Ylander - 24 mars 2012 15:30

Är det idag!! Blev en ridtur med Tamira idag, först va vi på banan o sen ut en sväng... Laufa va ett jefla RÖPPEL att rida idag =( så länge hon hade tungan på RÄTT sida bettet gick de bra men så fort hon slängde de på fel sida gick de int o göra nått... Men ska prova henne med ett annat bett imorgon så ska vi se hur de går!


Igår va ja först på förmiddagen ut på tur med Jenny o Hlekkur. Passade på att rida Freyr då. Ja ha ju inte provat honom ordentligt själv, de blir ju så bara att eftersom Laufa e så krånglig o inte accepterar alla ryttare ut på tur, så ha de bara blivit om ja har sällskap ut att den tar Freyr som funkar med ALLA(bara man har lite finsk sisu o jävlar anamma i sej) o ja ha ridit Laufa!! Nåja, första halvan av ridturen gick... njaaa... sisådär om vi säger som så... =P spöken lite överallt först, sen va de några stopp, lite krångel, bändande, stå på frambenen, stå på bakbenen å sånt... Hlkkur bockade o hoppade av vägen tillika.... Men sen, bara de bråket var över, gick Freyr som en GUD. Taktfast o klockren tölt i allt från kortkort till riktigt ökad, gjorde lite ökningar o saktningar samt övergångar, han va lyhörd, pigg, bjöd framåt, helt UNDERBAR!! Vilken skillnad det var =P Sen på kvällen va ja med Laufa till banan o drog ett ca 30min dressyrpass, hon gick superbra igår!! Rd utan nosgrimma, bara för att testa, tungan hölls hela tiden på rätt sida bettet, hon va vaken, pigg, lyhörd o positiv... VAR VA DEN HÄSTEN IDAG DÅ??? ja man undrar...


 


 

Men nog e dom ju ändå lite söta nog ;)


Sen blev de en sväng till mattssons o NU tar ja kväll!!


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards