Queen-Of-Darkness

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2013

Löjligt nyförälskad! Vilken härligt känsla det är =)

Av AG Ylander - 9 oktober 2013 19:04

Vi har ju liksom varit tillsammans i 9år 11mån 7daga idag, men ändå med jämna mellanrum så går vi in i nykära stadiet igen! Båda två faktiskt! Fast ja e nog snäppet värre ändå ;)

Så fort han ger mej en puss eller kram så pirrar det i hela kroppen, ja blir knäsvag å fnittrig! Kan inte hålla fingrarna i styr o hämderna bort från honom! Vi messar söta sms om dagarna... Allt som man gör när man e nykär helt enkelt!

Det är bara så gudomligt härligt, att man fortfarande efter dessa år ilag, kommer in i dessa perioder med jämna mellanrum! Det värsta som finns är när ett förhållande bara börjar gå slentriant, allt går hela tiden på rutin o man nästa tar varandra förgivet!

Missförstå mej inte nu, rutiner är jättebra! Men ibland vill man ha lite spontanitet i det hela också ;)

 

För allmännheten är han väl inte perfekt, men för mej är han det mest perfekt som finns!!

I mina ögon är Du det vackraste i denna värld! Du är det finaste, sexigaste, attraktivaste som exicterar!

Du är mitt allt här i världen och jag är så lycklig att vara din!

Jag är stolt över att vara din fru! Stolt över att ha dej som make! Du är förutom min make även min bästa vän o tvillingsjäl! Med dig kan jag prata om ALLT, du stöttar mej alltid i vått och torrt, i med och motgång, i nöd och lust!

När jag läser/hör om olycklig kärlek, hur vissa fortfarande letar, ha avverkat många förhållanden inom en kort tid, då inser jag hur BRA jag har det egentligen!! Jag vet ju att du ALDRIG skulle svika mej på något sätt!! Du ställer upp på mej som ingen annan aldrig gjort! När jag chattar med någon som behöver tips å råd för h*n har problem med någon potentiell partner så blir jag ställd, JAG kan inte tipsa om saker o ting!! Ja vet vad som funkar för oss och hur VI håller romantiken vid liv, men om de funkar för andra kan inte jag säga!! Dessutom så händer det både en å två ggr att den som bett om tips o jag gett dem ändå inte tycker det låter bra, men va fan, VARFÖR ens fråga då??

 

Jag har lärt mej leva med dina fel o brister! Jag älskar hela dej precis som du är! Jag kunde inte ha funnit en bättre karl åt mej! Jag har fått frågan hur vi gifte oss så fort! Vi blev ihop liksom 2/11-2003, 6/2-2004 friade du o 31/7-2004 stog vi framför altaret! Dvs 8mån senare ;) Jag brukar säga att:

-När du funnit den rätte då VET du!! Det är en känsla man får bara att det är såhär det är o vara skall! Det går inte att förklara med ord, man MÅSTE känna det!! Jag kände direkt med dej att vi hade kemi! Vi blev så bra vänner på en gång! Sen ledde det ena till det andra men det var ju bara en bonus =)

Jag kan nog med säkerthet säga:


Anna-Greta

 


 

Tom

 

Now and forever!!

 

Finns nog inte mkt som skulle kunna sära oss två åt! Gick vi inte skilda vägar då när vi hade kris i Svensböle så då kommer vi inte att skiljas för det minsta lilla!
Då, när vi krisade som värst, så även om allt kändes bara SKIT så var det en liten röst i bakhuvudet somk sa "Ge inte upp! Det kommer att vara värt det! Kämpa för helvete, KÄMPA!!" och vi kämpade!! Vi kom ur det starkare än tidigare och vi har ett så starkt band att det GÅR inte att sära oss åt helt enkelt!! Finns de som provat, tro mej, men dom ha INTE lyckats!!

 

Jag älskar dej min underbara älskade långhåriga hårdrockare!

Today Tomorrow Forever

 

 

 

     

Until Next Time

Fridens


 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AG Ylander - 29 oktober 2015 13:22

HERREGUD va länge sen ja skrivit nått här... Aja, ha väl inte haft den lättaste preioden ett tag så...   27/7 konstaterades att fostret slutat utvecklas i v.6... 31/7 till sjukhuset för förberedelser av medicinsk abort 2/8 in å göra medicinsk...

Av AG Ylander - 22 juli 2015 14:20

Ja vad kan man annat säga?? Sist ja skrev va i typ april =P  Ni som kanske hängt med så vet att mitt liv varit gaaaanska så hektiskt den senaste tiden. Den störtsta chocken of them all kom för några veckor sedan när de visade sej att ja var gravid....

Av AG Ylander - 15 april 2015 16:16

Ojsan oj vad inaktiv ja varit här då =P  Men mitt liv har minst sagt varit myyycket rörigt ett tag här nu. Gjorde ju inte saken bättre att min mor pratar om att sälja Pargas, MITT pargas, enda stället ja får sinnesro på å där ja riktigt känner mej ...

Av AG Ylander - 20 januari 2015 15:34

Efter att ha varit i Karis nästan en vecka o blivit bortskämd så e man hemma igen å blir bortskämd här med ;) Janne kockar, byker, pysslar, plockar å donar! Men ja klagar inte!! Absolut inte =P    Det som däremot tar lite hårt på mej är när folk ...

Av AG Ylander - 14 januari 2015 16:03

... Vi gav det ännu ett försök. Men var det för att VI ville eller för att "alla andra" tyckte att "Jamen klart ni ska försöka"? Ja vet inte riktigt. Men de gick ändå inte vägen. Så snart hör man till statistiken av människor med kraschat äktenskap å...

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards