Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 4 juni 2014

Av AG Ylander - 4 juni 2014 12:55

Egentligen finns de sååå OTROLIGT mkt ja SKULLE ha att skriva om, men eftersom det ändå skulle misstolkas just pga människor som ALDRIG gör fel, så låter ja bli ;) Lugnast så ;)


Däremot så e ja inne i en extremt ångestfylld period. Verkligheten slog mej i huvudet med en rediger 10kg:s slägg härom dagen när ja ringde Ramona...

SHIT ja kommer att sakna allt detta:

   

   

Jag ska rivas upp ännu en gång från mitt hem o starta om på nytt... Ja ska flytta hela bohaget från ca 120kvm till 65 ca!!! Jag känner paniken stiga och ångesten tilltar... Denna välbekanta känsla av den svarta dimmar som slingrar sej runt mitt inre, hårdare och hårdare, för att sen snöra till hårt som faaan, ja får inte luft, känner mej bara tom... Tom och ledsen...

När vi lämnar detta ställe så har ja ju verkligen förlorat ALLT!!

Jag förlorade det som betydde allt för mej och jag tänker på dej varje dag, ja e trasig varje gång du korsar mina tankar, jag saknar dej så in i helvete och gråter mej till sömns i stort sett varje kväll med dej i mina tankar...

Älskade älskade lille häst vad jag har ledsamt...

Jo, ja gjorde bort mej, så ja får väl "skylla mej själv" men ändå... Du betydde livet för mej, men nu är du borta... För all evighet... Ja kommer aldrig mera att se dej, aldrig mera kunna dra fingrarna genom din man eller pussa dej på mulen...


Nya bostaden är ju dessutom precis mitt I byn och med tanke på hur mkt skadegörelse någe glopar roat sej med, bla slå sönder en husvagn o förstöra massor vid DAGISET!! Så e man ju lite skraj... Tänk om dom springer runt vår koja när vi e borta o stressar upp hundarna?? SÅ som Sweet råkade ut för i sverige innan hon kom hit till Åland!??!

Just nu tänker ja endast negativt... Ja ser INGET positivt med att flytta från detta hus... Förutom att vi halverar våra boendekostnade såklart, men i övrigt...

 

Det är i stunder som dessa som jag är så otroligt tacksam över dem ja har i min närhet!

Va via Gittis idag på några cigg när ja kom från stan o vi pratade just om det där hur bra vi mår när vi umgåtts med varann! Med henne kan ja HELT vara mej själv, ja behöver inte låtsas något what so ever! Ja behöver inte vara nån ja inte är o ja behöver inte tänka på att bete mej på nått speciellt sätt för att anpassa mej! Jag FÅR lika mkt energi av henne som ja GER (försöker iaf ;) ) Det är så otroligt skönt!! Dessutom finns det nog INGET som är tabu för oss att prata om!! VI diskuterar ALLT från TV-program till könssjukdomar! Det är så otroligt avslappnande o skönt att vara med henne!

Som igår tex. Hon kom efter mej så for vi till hästarna o verkade Trulle, så for vi via här en sväng o hon fick ett återbud på ett inplanerat besök så då frågade hon mej om ja ville komma me o ralla lite på stan! Javisst ville ja ju det =) Så vi for iväg till stan o va till lite olika ställen =) Hur trevligt som helst =) Fast tydligen va de nån annan som iiinte gillade riktigt det... ;)

Vi är hemskt olika i många av våra tänkanden, tillika som vi är otroligt lika på många andra plan! De e väl därför de funkar så bra mellan oss =P Vi behöver inte prata hysteriskt utan kan även vara helt tysta i varandras sällskap! Det är också en konst, att känna sej så bekväm med någon att man bara kan vara tyst! Det går inte med alla kan ja lova ;)


Mina underbara älskade nära o kära, vad i fridens liljor skulle ja ta mej till utan er??

Det är faktiskt ganska lustigt det där med att vissa klickar det direkt med o andra växer man samman med =)


 

Över till något lite positivare nu då (otroligt nog ;) )

Såhär slimmad o snygg e lille Frejan ännu =D Då ha hon gått 2v på ganska kraftigt bete o bara blivit riden 3ggr under den tiden:

 

Ja e såååå LYCKLIG att hon inte (ännu...) ha fläskat iväg som hon gjorde förra året! Då såg hon ut som en spärrballong när hon gått på bete, men pepparpeppar så ha hon inte lagt iväg ännu =)

Ikväll ska vi ut på tur med Björnen =) Tror ja ska köra läpyska style idag faktiskt. Den är så härlig att rida med när man känner av alla hästens rörelser =)


   

Våldspussades med RulleBulle igår vid verkningen ;) Sen vart han trött =P


Until Next Time!
Fridens

 

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards