Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 10 juni 2014

Av AG Ylander - 10 juni 2014 21:09

Vart o diskutera med Gittis idag om hur lustigt det faktiskt är att folk tar åt sej av det ja skriver ibland, TROTS de fakto att ja INTE skriver ut namn, kön eller ens ålder! Ändå får man höra att "Jaa, du har tydligen skrivit om mej på din blogg" och det i sin tur MÅSTE ju alltså betyda att man faktiskt GJORT nått fel, annars tar man väl inte åt sej?? Eller??

Nä, just de ;)

Finns som sagt såååå mkt jag skulle VILJA skriva om, men eftersom det blir nojs TVÄRT, så undviker ja det just nu =P Kankse i framtiden nån gång! Den som lever får se ;)


 


Sen en annan sak: Hur folk ORKAR förvränga saker! Har sagt att jag är OROLIG för en vän, då har ja snackat skit o sprider rykten =( Ja hänger inte riktigt med... VARFÖR ska folk hålla på så?? Det är flera som är oroliga för personen, varav jag sagt det, även åt denne personligen, så varför sku ja då...??? Ähh, nej ja blir bara så frustrerad o förbannad! Sen e de jag som får skiten, i vanlig ordning...


 


Hur som haver, i helgen va vi ute på mission "Häst-flytt-krokis-Eckerö" med Tom, Viggo o Gittis! Riktigt nice lördag i goda vänners lag =)

     

Även Gittis själv hittade sej en häst som passade henne ;) Den var mycket lugn o varken bocka, stegra eller stack med sin tuffe ryttare!! Kolla in hennes otroligt heta min dessutom =P *HAHAHAHAHA*


Lastningen av W gick lite sisådär, så vi fick ta till tilliten till lille Freja igen ;) Hon e en riktig klippa den där hästen =P Eftersom W inte ville gå in så lastade vi Freja, tanken var att hon skulle ut direkt som W va inne så vi stängde inte bomen bakom henne eftersom ja stod inne i släpet me henne! Nå, En gång kastade sej W iväg åt häger så mellanväggen flyttades och där stod lille Freja då, inklämd mellan mellan - och ytterväggen av släpet å såg mest bara besvärad ut som att "De va väl själve faaaan va trångt de vart här nu då!!" Men inte att hon skulle blivit nervös, orolig eller nått annat! Nej hon stod helt i lugn o ro medans W höll på å rojva!

Nå, vi fick in honom till sist o for iväg till Eckerö!

När vi skulle hem igen så gick Frejan snällt in i släpet igen! Hon försökte först gå åt sidan men Henrietta ställde sej där i dirigerade in henne o Gittis petade på lite på rumpan! Sen stod hon så snällt hela hemresan =) Man märker verkligen inte ens av att man har nån häst med sej när Freja åker! Hon står hon o filosoferar för sej själv i lugn o ro =) Mentalt är hon nog 15år tror ja ;) Fast o andra sidan: Det är ju faktiskt isis ;) ♥


 

Idag har det varit en riktigt trevlig dag med två delad date med Gittis ;)

Del 1 bestod av en GRYMT god lunch på Time Out! Hujjamejja va god lax! Är det NÅTT dom pojkarna verkligen KAN göra, så är det fisk!! Ålands godaste fisk och fräshaste salladsbord! That´s Time Out!

Del 2 av dejten några timmar senare bestod av utflykt till Sund först för att titta på Glóis framsteg samt en glasspaus på Godby Grill på hemvägen =) Riktigt nice med one-on-one tid tillsammans =)

Börjar nog bli en YTTERS god vana detta att vi får saker uträttade samtidigt som vi får umgås med varann =)

Ja tror vi båda mår lika bra av det, vi får energi av varann utan att TA en massa energi, för jag är aldrig energifattig efter en dag med Gittis! Snarare tvärt om =) Love it ♥


Until Next Time

Fridens

 

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards