Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av AG Ylander - 18 juli 2011 18:36

kan man ju lugnt säga... vet int vad annors ja ska lägga som rubrik... maktlös och frustrerad...

HUR får man en människa att inse att h*n INTE är värdelös??? Hur gör man??


En av våra närmsta vänner ha just gjort slut me sin partner, i lördags va h*n hos oss och drack lite, men på slutet vart h*n så packad att ja körde hem h*n. Efter nån timme ringde h*n och berättade att nu hade h*n påtat i sej en drös me någe piller som fanns i hemmet och ännu mera alkohol, men dock ringt ambulans åt sej själv... Ha int hört av h*n förän idag, nu ringde h*n igen å sa att de h*n gjort likadant som i lördags, piller å alkohol men återigen ringt ambulans åt sej... Ja blir så frustrerad!! Va ska man göra?? H*n MÅST fatta att detta att de tog slut är det BÄSTA som kunde hända!! De ha varit sååå trassligt mellan dem ett bra tag, så de va nästan oundvikligt... Menmen... som vän står man ju där sen bara som klagomur och kan inget göra... Men de tar på krafterna. Att försöka ta självmord är så egoistiskt!! Dessutom, om de e de h*n vill, VARFÖR ringer h*n då till oss och berättar att h*n tagit alkohol och tabletter och ring efter ambulans?? de gör man väl inte om de e självmord man vill göra?? H*n HAR all anledning att leva vidare, de e många vänner som skulle bli ensamna om h*n försvann... Lägg sej nu in på Grelsby en stund om de känns så... Men sluta nu för jösse namn me dessa larvigheter!!! BLAHH!!! Tillika blir ja förbannad på detta beteende, som sagt, INGET blir bättre av att supa ner sej å knapra tabletter... Skärp sej människa!!


  Så mkt nyktra som Tom å jag varit detta är e de länge sen vi varit!! men å andra sidan ha vi nog supit vårt också i våra dagar =P så de skadar inte alls. De liksom inte lockar helt enkelt!! visst kan man ta nån öl tex till bastun, men behöver inte dra sej aspackad som målet var förut, då gick de ut på att dricka så mkt som möjilgt på kortast möjliga tid å däcka först typ... Fullast vinner!! I fredags blev de några öl, men så illa som ja mådde på lördagen så då insåg ja varför ja int vill dricka mera =P


Puss å kram

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards