Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 13 juli 2012

Av AG Ylander - 13 juli 2012 12:01

Pia ringde igår på dagen, dom sku komma efter sina grejer som dom lämnat här tidigare. For till Raisio för att Jan sku ha en ny bilnyckel. Efter de bar de av till Åbo Slott!! De va riktigt roligt att äntligen få fara dit o titta =) men de va nog motionspass utan dess like i alla trappor upp å ner ;) kondis, va e de?? *hahahaha* Hittade även en duk som var broderad av en Sofie Ylander 1833! Lite spännande att hitta något av en förfader åt Tom♥

 

Lite mera bilder från slottet:

                        Samt en fin bild på Pia o mej ♥

 

Sen satt vi ute på altan till 02 inatt, lyssnade på musik, prata skit o drack öl. Va väl dags igen nu efter 3-4v på "torken" igen =P MEN nu fick ja ju iaf uppleva då den hårda vägen VARFÖR ja undvikit att dricka när ja e här på stugan... Fick hemsk ångestattack med panikgråtande o allt va de innebar =( Saknaden efter mormor vart för påtaglig! Usch va de skar i hjärtat av saknad... Kankse de e mej de e fel på som ännu sörjer, ja menar hon gick ju bort i februari... Men å andra sidan, så känns de för mej som om alla andra ha liksom bara lagt locket på sina känslor... Att de bara e jag som saknar o sörjer öppet... Nåja, de e inte alltid lätt!!

      Några bilder från igår =)


Fick en riktigt rolig överraskning idag också när ja nu logga in på bloggen, de va en som kommenterat såååå snällt!! OJ vad det värmde i hjärtat! Kommentaren hittar ni under **** inlägget! Sånt e så rolgit att läsa o att få sån feedback! Man blir så lycklig av positiva ord!


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards