Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 16 juni 2013

Av AG Ylander - 16 juni 2013 13:06

Var det igår =)

Började kvällen med att fara till Klippan o se på Alfred Bakka jag, Linda, Corinne, Anja o Emmi. Riktigt bra föreställning =) Under tiden vi var där så kom Kalle o Dick hem till oss, så pojkarna satt o ölade o lyssnade på musik i lugn o ro tills vi kom hem, då var det slut på lugn o roet ;)

Emmi dock som va den som dragit igång alltihopa dissade krogen o va nykter *SVIKARE* ;)

Sen hem, dricka lite öl o så blev de karaoke o annat! Vi har ju inget fint, fancy sing star i detta huset, vi har ett gammeldags, hederligt karaoke set! Men oftast e de mkt roligare nästan!

Sen vid 23 tiden bar det av till staden =) Vi blev rätt många ändå, det var jag, Tom, Corinne, Kalle, Linda, Jenny, Jocke o Anja! Riktigt BRA gäng, alla va på riktigt topp humör och var glada o på G! Dick agerade kvällens chaffis! Väl i stan så var första stoppet pissbeerget, där flummade vi loss BIG time =D Corinne stog o fuldansade o vad vi nu höll på med till gammal hederlig techno a´la högstadiestyle typ 2unlimited, DJ Bobo, Snap odyl! Oj va vi rockade =) Sen vart det ett par varv på stan o sen Arkipelag! Men konstaterade helt kallt att utelivet är lika tråkigt som det alltid varit här... Och TRÅNGT! Det var galet mycket folk ute, de va knappt roligt när man fick hålla på å tränga sej fram. Sen förstod jag inte riktigt mej på detta med att dom ha tydligen börjat på Arken med att du får bara beställa EN grej åt gången, du får inte köpa en hel bricka shottar om du inte har hela gänget med dej till bardisken som du ska dela dem med... Nåväl, det stod en tjej o en kille framför oss i kön men dom fick minsann köpa 3groggar o 2öl på en gång... Ja undrar om dom har lite skillnad på folk o folk där... Det skulle ju inte förvåna! Det är liksom Åland... ;)

Vi var väl hemma tid 02 tiden. Ja sov som bäst i baksätet när Tom kom o ruskade liv i mej =P Då var det bara knata upp en våning på date med John Blund!


Finslandsresan är också bokad nu!! GUUUUUD så ja längtar!! Ska bli SÅÅ roligt o underbart att fara till stugan! Som jag längtat dit, ett år sen sist vi var dit så. Corinne o Kalle har också pratat om att komma dit en par dagar o hälsa på! Fara på loppisar o barrunda i Åbo o vad vi nu ska hitta på för roligt =)


Idag blir det nu om en par timmar middag med mor o far på Soltuna! En viss person som fyller år nästa vecka så vi ska fara å fira det idag redan eftersom mamma sen far till finland på min födelsedag å pappa far också bort så. Som vanligt!! Ja kan faktiskt inte minnas NÄR dom senast skulle ha varit hemma på min födelsdag...


 


Bjuder på de två första bilderna ja någonsin la upp här på bloggen när jag startade den i oktober 2010 =)


 


Until Next Time!
Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards