Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 26 juli 2013

Av AG Ylander - 26 juli 2013 13:08

Idag e de VARMT igen! MEN, inte klaga!! Byket torkar bra ute iaf =P Håller på å tvättar upp vinter(??!!) kläderna, pälshalare, thermoridbyxor odyl =P Nåja, då e de färdigt gjort sen när de behövs!! Dessutom tar de en stund för pälshalare att torka så nu borde de gå relativt fort i solen! Passade på att rensa lite bland ytterplagg här nere i källaren tillika! Skönt att få sånt gjort!


Igår va Petra o jag ut på första uteritten med Freya! Gick över förväntan bra!! Tuff o positiv tjej som gick med öronen framåt o med långa, raska kliv FÖRST i ledet! Ljufa fick skritta på riktigt ordentligt för att hänga med =P De va fart på lilltjejen! Superkul!! Tydligt att hon tyckte de va roligare att vara ute i skogen än på ridplan! Vi red genom skogen bakom huset o upp till byn. Tänkte ta en vända mot torken med hon har så tokigt med sina fötter på grus just nu så vi vände. Men nästa vecka får hon dojjor, så då jäklar ;)

Hon har en naturlig trevlig samling av kroppen och det kommer MASSOR med tölt! Vid varje insaktning från trav så kom det ett antal töltsteg =) GUUUD så ROLIGT de e att hålla på med unghäst igen =)

Att hon dessutom kom springande fram till oss i hagen igår kväll va ju extra roligt ;) Idag nu för ett tag sen va ja ut o smörjade o sprayade dem med flugmedel, Freya fick en flugluva, hoppas hon INTE får skav nu bara, nå, de visar sej!

 


Imorgon ska vi väl fara ut med Ika, Mikkiz o Petra hoppas jag! Kan bli skoj med några flera i sällskap =)


Until Next Time

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards