Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 15 augusti 2014

Av AG Ylander - 15 augusti 2014 13:40

Tydligen e de nått vajs med Facebook-Connecten från bloggen, så man måste ta bort den o lägga dit den på nytt för att den ska dela inläggen! Så då testar vi nu då OM den delar detta då ;)


 

Dagens ena promenadrunda avklarad! Nu ska ja se på Real HOuswifes of Orange County o slöa på soffan ;)


Until Next Time!

Fridens

 

Av AG Ylander - 15 augusti 2014 10:58

Får skylla helt enkelt på att ja inte haft tillgång till någon fungerande dator på ett bra tag o tänker nu INTE börja blogga via mobilen ;) 

So, what´s new?

Flytten klar, bott i nya lokalen sen 23/7 på heltid. Detta var nog bland det värsta ja varit med om tror ja, fy FAAEEEN va skit man samlar på sej!! Sen att vi inte ens har något eget förråd... Nåja, stort tack till Strömmen för flytthjälp å att vi får använda hans förråd! Även Maria va me en dag o bistod me bil när vår egen dragkroksbil inte ville samarbeta. 

De e ganska lustigt de där, när man pratar tex just om flytt så kan flera säga att "Jomen ring bara om de behövs, vi kommer o hjälpa!" sen när man behöver hjälp så då e de istället "Näämen JAG har inte tid..." 

Nådåså...  Ber inga om hjälp flera gånger! Men räkna inga me att vi ska hjälpa Er heller när de behövs! 

Konstig mentalitet....


   

Nå, börjar få de riktigt hemtrevligt här nu =) 


När flytten o allt va klart så tog ja äntligen hem Freja! Firade 1 år me henne nu den 24/7 å de va första gången som ja va av me henne när hon va i Geta =P Fast samtidigt va de skönt när vi hade just den helvetiska flytten att INTE behöva tänka på henne, hon hade det fint ute hos Pernilla =)

Men nu e hon hemma med sitt lilla harem ;)

   

Så fantastiskt roligt de va å sätta igång henne igen! Fröken hade stått en månad o hon va sååå pigg o energisk =) Gångarterna va nog på sin plats ännu också ;) 


Nåväl, nu ska ja sluta medans datorn vill samarbeta med mej ;)

Until Next Time!

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards