Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 22 augusti 2014

Av AG Ylander - 22 augusti 2014 21:56

Nåja, i all ära! Tom ligger på soffan med tre katter på sej å en brevid medans ja sitter här, så OJOJ va vi myser då ;) Aja, de hinns nog me det också!


Fredagen varit helt bra!

Började dagen med en trevlig pratstund med mr.Kallur Alltid lika skoj o prata dorg me dej ;)

Sen kom pappa via här o hämtade upp mej när hans möte i Saltvik va klart!

En tur via S-market i Godby å så till Eckerö. 

Efter en weetabix-lunch så kuskade ja farsin till Solgården å for själv till stan för att hämta tavlor till församlingshemmet o hämta morsin från bootin! Så till Eckerö igen. Hänga där en stund o sen kom Tom efter mej dit.

Hem o hann typ bara koka kaffe innan de började trilla in folk ;) 

Trevlig kaffestund med en drös människor o sen bar de av på hundpromenad med fyra ivriga vovvar =P Lille 1åriga schäfern Bobbo gav nog Tom en liten match där i dragandet ;) Ojojojojoj va han va iiivriiig =P

Ragge hade lite problem med att flocken inte höll ihop som HAN ville, men skötte sej exemplariskt han med!

Gammelvovvarna Zoya(7år) och Lufsen(9år) brydde sej inte sådär jättemycket om något =P 

Fast det som var så HIMLA kul o se var ju att ZOYA försökte tagga Bobbo att leka =P Lille bobbo tyckte de va gööörskoj att springa ikapp med bruden =D

va ju bara det att när bruden sprang på halvspeed så va pojkarna lååångt bakom =P

Men bara grejen att hon VILLE leka!! De ha ja inte sett på LÄNGE eftersom hon o Ragge leker så himla olika! Ragge vill ju mera brottas o busa medan Zoya leker genom att springa ikapp o finta med den hon skenar med! 

         

Men det var nog så himla roligt att se hur bra dom fyra funka ihop =)

Ragge o Bobbo hade lite gnabb, men de e normalt, eftersom dom e någorlunda lika i ålder, bobbo börjar va könsmogen o de ska testas lite dominans! Så egentligen gjorde Ragge helt rätt, så som de funkar i hierakin, när Bobbo blev FÖR på så sa han bara åt den unge mannen att hålla sej på mattan ;) Ja hade nästan räknat med lite att dom två sku ryka ihop en gång ordentligt men så var inte fallet =) Skönt! 


 

Imorgon eller på söndag kommer nästa för att bekanta sej med Ragge! Har tre som varit seriöst intresserade. Har sagt att ja ska träffa alla o sen den som har det bästa att erbjuda honom så dit far han! 

Men de e tungt...

FRUKTANSVÄRT tungt...

Men ja vet ju att han får det bra o att de e för HANS bästa! Eftersom vi inte kan ge honom den aktiveringen o stimulansen han behöver för att vara nöjd! För alla som känner oss VET, att vi brukar f**n inte ge upp i första taget! Om man bara tänker tillbaka på hur Zoya var när hon kom o hur jobbig Sweet var i början! Men nu e de, som med Rajaz, att de e dags att sluta vara självisk o tänka på hunden! Men trots allt har vi ju haft honom ett drygt år så... Klart de känns ledsamt! Han e ju en famlijemedlem! 


Until Next Time

Fridens

 



Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards