Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av AG Ylander - 2 januari 2012 21:47

Är den snart ja... Ha banne mej inte gjort NÅTT vettigt alls idag =( LAT så det visslar om det... Aja, man måst väl få vara det med ibland väl?? Hehe... Ha inte ens ätit middag idag bara för att ja inte ORKADE laga nån mat =P men vi tog en ordentligt kvällsfika med te/oboy o ordentliga mackor =) Nu sitter vi vid varsin dator igen o e sociala med varann =P


Ja ha förretsen lagat klar min första SLAM på typ 3 år =P GUUUUUD va kul de va å slama igen =) Ika lämnde ju en åt mej att fylla i o de va sååå kul!! Så slamandet ska absolut tas upp igen!! Ha faktiskt saknat det en massa!!

Finns det flera slammisar här på bloggplatsen eller som läser min blogg?? Söker kontakter nämligen!!

Den ja gjort klar nu så blev väl lite hoppig å sånt menmen... Ha ju inte gjort slams på länge som sagt o ha började med den 2008!! Nu klar nästan 4år senare =P *HAHAHAHAHA* Snacka långtidsprojkt!!


Fixat lite mysbelysning i vindstrappan också!! 

Riktigt nice tycker jag!! Måste ju sätta upp nånting nytt nu när julljusen snart MÅSTE ner =( *BÖÖÖÖL*

så har vi lite lätt börjat fundera på att flytta... Men ja VILL ju verkligen int... Men tyvärr börjar det bli lite lätt dyrt att bo här... Fast de beror ju på om ♥ lyckas förhandla med fogden om att dom int ska dra fullt så mklt per månad som dom gör nu, för det GÅR inte som de e nu =( Men vi hoppas på det bästa! Ska inte ropa hj förän vi e över bäcken eller vad de nu hette =P


Puss o Kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards