Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 15 januari 2012

Av AG Ylander - 15 januari 2012 11:04

ORKA hålla på å komma på rubriker då *blahh* Ja e sämst i världen på det ändå så =P *hahaha*


Söndag idag med allt vad den innebär eller inte... Ha inte hänt så mkt i min vardag men LITE trevligeter iaf!! Va på arbetsintervju igår till bybutiken och ja... Bra gick det å nu ska ja dit 3 dagar nästa vecka å provjobba =) Onsdag, fredag o lördag =) NICE!! Ska bli kul att GÖRA nått igen... Hur de sen går återstår att se! Men ja e optimistisk nog =)


Fredagen tillbringade vi bara på soffan... Körde hem mamma via butiken först å de va nog ingen höjdare att sitta i bilen direkt, snöstorm o fanstyg =( De gick inte fort, men hem kom vi!! Sen slöade vi framför tv:n med kex, ost, vindruvor o cola o en MASSA lösgodis *urk*


Igår vart de inte heller så mkt gjort, hästmatningar (fast de gör ja ju dagligen så de räknas inte på samma sätt) till stan en sväng, via Kim o Linda på kaffe, arbetsintervju o så blev vi bara hemma, i soffan, som vanligt...


JO lite loppisfyndade ja i fredags!! En lång yllerock, assnygga jeans o leggings!!

      Bild 1 e AG of the day ;) men snajja va snygga dom där jeansen blir med typ platåsandaler i sommar!! Eller fast med ett par snygga leggings inunder!!

Lite mera vinterbilder:

               

Finns nog inte mkt som e så vackert som islandshästar nu när de e snö o kallt!! Där står dom med päls som en mammut o ett vackert istäcke på ryggen, pigga o glada trots vädret!! De e den här årstiden som isisarna är som roligast att rida för dom blir så pigga o levnadsglada av snö o vinter =) Annat är det med en själv... Kallt o mörkt =P kånka på stora ensilagepåsar i snödrivor med ljuset av en pannlampa... Blörp... Men visst, de e mkt bättre detta ÄN som det var med lera, blött å skitigt!


Skulle ha påbörjat rallylydnadskursen idag men de e tydligt att de INTE är meningen att ja ska gå nån kurs... Sist fick ja förhinder å samma denna gång =( MORR... Nåja, får väl bara greja på hemma å lära swippan nya tricks eller nått ;)


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards