Queen-Of-Darkness

Direktlänk till inlägg 30 januari 2014

Riktigt ultra-mega-super-duper-kanoners-bra dag =)

Av AG Ylander - 30 januari 2014 17:18

Idag ha Såkken o jag haft en RIKTIG hästdag må ja lova =) 6 hästar ridna! OJ va roligt vi haft det =)

Såhär vackra var vi:

 

Här ska inga frysas någge inga! Måste nog vara världens fulaste halare, men ACK så varma o sköna =)

Vi började dagen med Nobbe o Fljoð som vi drog returdepårundan med! Min premiärtur me Fjoppan =) Såkken red med läpyskän på Nobbe, han va som en ikeasoffa att sitta på tyckte hon, tror ja det så rund som han e ;) Båda hästarna va riktigt pigga o glada =) Fljóð va jättesnäll o rolig att rida tyckte ja =) Liten o spinkig men va gör nu det?? Hon va såååå rar, tyckte MASSOR om den lille fuxen =) Vi töltade mest, i varierande tempon. Hon har varit lite hög i formen så Corinne ha jobbar massor med det så ja fortsatte i samma anda! Det positiva med att rida hennes hästar e ju de att eftersom vi rider så mkt ihop så VET ja ju VAD hon själv tränar på med vilken häst, så då e de enkelt för mej att (försöka iaf) träna på samma saker =) Så vi tränade på att komma ner med perioskåpet! WOW vilken galopp den lille hästen hade förresten =) Helt underbar! Skulle ha kunnat galoppera i evigheter på henne ;)

 

Fljóð frá Austurkót


Sen tog vi nästa två, Freja o Framtið =)

Framppa hade en tölt-mode-on dag idag =) Vi tog turborundan me dom två för de började närma sej lunchtid för oss alla ;) Galoppen på henne va lika hemsk som alltid =P Ja jösses, de e liksom fullt sjå med att hålla sej kvar på henne då kan ja lova =P Men ja höll mej där =) Sen tölta vi två varv på turborundan i varierande tempon, hon börjar få ganska bra fart o fortfarande hålla rena takten! Jag fick en ofrivillig passåkning också =P Vart lite kommunikationsbekymmer där en stund så *HAHAHAHA* Men hästen va pigg o glad =)

 

Framtið frá Kalfholi 2


Sen tog vi lunch, både hästar o människor =) De va rätt trevligt att sitta en stund, äta en paj o dricka kaffe =)

SÅ var det dags för dom två små svartskäckarna! Vi hade nog båda lite hjärtat i halsgropen... Såkken för att hennes senaste tur med Laufa va rena rama mardrömmen... Hon sku rida på banan men hade fel sorts sadel o Laufa har ju extrem sadeltvång, så de va rodeo modell EXTREME!!

Jag för att Birta e bland det mest energiska som exicterar!

Nå, upp å iväg! Laufa hade problem med att stå stilla, som vanligt, så ja höll i henne lite bara så Såkken kom sej upp, Birta hade lite samma ryck, skulle IIIINTE stå stilla, neeeeheee, duuu!! Dessutom e man ju så grymt smidig denna årstid med pälshalare å massa kläder under =P Men ja, upp kom ja o iväg bar det!

DÖM OM MIN FÖRVÅNING, Birta va huuuur lugn som helst!! Hon bara spatserade på hon med lååånga, raska kliv! Öronen fram o vakna ögon! Inga problem i världen! Vi red genom skogen till stora Geta vägen o sen returdepån åt "fel" håll men bara av o an förbi depån. Vi töltade på vi i olika tempon, hästen va hur lugn o avslappnad som helst! De va så jäkla roligt =) Hon bara tickade på hon i klockren tölt o jag bara njöööt =) T.om på hemvägen upp i skogen våga ja mej på en liten galopp o chocken av att faktiskt måsta DRIVA PÅ!! Ja va helt ställd =P Men tusans tusan va fin hon var =) Hon e så grymt rolig den där hästen =) Pigg o glad o me på ALLT =)

Det var nog en självförtroende kick deluxe alltså!

Ja kunde öka och sakta utan problem! Lättade bara lite på handen o satt till så ökade hon, tog liiiite lite bara i tyglarna så saktade hon! Äj de va fantastiskt! Ja vågade t.om gasa på lite uppför sista backen mot kroklundsvägen utan att vara osäker det minsta lilla!


Så stort tack till Corinne för förtroendet att jag får rida dina guldhästar ♥

 

Birta frá Kalfholi 2 här med Corinne i sadeln =)


Såkken o Laufa då??

Ja det gick ju hur bra som helst!! Det var nog iiinga problem i världen där inte =) Laufa va sitt pigga, positiva jag! Som vanligt hade ju Laufa lite bråttom i början o kunde inte stå still när hon sku upp, så ja stod o höll i henne medans Såkken kravla upp. Sen lalla vi oss iväg =) Gick huur bra som helst =) Såkken både tölta, trava o galoppa! Laufa bara knallade på hon med raska steg, spetsade öron o pigga, vakna ögon hon med =) Ja de va härligt! Såkken va såååå glad över att hon äntligen VÅGAT efter alla dessa år! Ja va så stolt över henne! Nu fick hon verkligen uppleva den RIKTIGA Laufa =) Så som hon är på riktigt! Gudasnäll men pigg o energisk med funkande bromsar =)


 

Nöjd häst o nöjd ryttare =)


Efter en dag som denna så KAN man inget annat än må BRA! Känns så härligt i kropp o själ efter en riktigt lyckad hästdag =)


Det som är så himla kul här med oss som e i stallet är ju det att INGEN av oss är någe övrigt snål på våra hästar! De e liksom bara att ta o rida! Varsågod! HInner inte nån en dag så kan någon annan rida dennes hästar =) Så skönt ;)

Dessutom är det så GRYMT nyttigt för mej att rida annat än bara mina två! Ingen häst här på gården är den andre lik, inte på nått sätt what soever! Alla är så olika individer o personligheter så de e underbart =) Den ena ska ridas på ett sätt medans den andra på ett helt annat sätt!

Love it ♥


Until Next Time!
Fridens

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AG Ylander - 29 oktober 2015 13:22

HERREGUD va länge sen ja skrivit nått här... Aja, ha väl inte haft den lättaste preioden ett tag så...   27/7 konstaterades att fostret slutat utvecklas i v.6... 31/7 till sjukhuset för förberedelser av medicinsk abort 2/8 in å göra medicinsk...

Av AG Ylander - 22 juli 2015 14:20

Ja vad kan man annat säga?? Sist ja skrev va i typ april =P  Ni som kanske hängt med så vet att mitt liv varit gaaaanska så hektiskt den senaste tiden. Den störtsta chocken of them all kom för några veckor sedan när de visade sej att ja var gravid....

Av AG Ylander - 15 april 2015 16:16

Ojsan oj vad inaktiv ja varit här då =P  Men mitt liv har minst sagt varit myyycket rörigt ett tag här nu. Gjorde ju inte saken bättre att min mor pratar om att sälja Pargas, MITT pargas, enda stället ja får sinnesro på å där ja riktigt känner mej ...

Av AG Ylander - 20 januari 2015 15:34

Efter att ha varit i Karis nästan en vecka o blivit bortskämd så e man hemma igen å blir bortskämd här med ;) Janne kockar, byker, pysslar, plockar å donar! Men ja klagar inte!! Absolut inte =P    Det som däremot tar lite hårt på mej är när folk ...

Av AG Ylander - 14 januari 2015 16:03

... Vi gav det ännu ett försök. Men var det för att VI ville eller för att "alla andra" tyckte att "Jamen klart ni ska försöka"? Ja vet inte riktigt. Men de gick ändå inte vägen. Så snart hör man till statistiken av människor med kraschat äktenskap å...

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards