Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 10 maj 2014

Av AG Ylander - 10 maj 2014 15:31

Är det idag ja! Vädret är ganska skumt, ena stunden lyser den gula bollen på himlen för att i nästa sekund komma blött... Aja, e ju bra att de regnar lite o sen sol på det så få jäklar får vi gräs ;)

Älskling är med Jan till swedala idag för att hämta någe trummor som Jan ha köpt. Det var hemskt när han åkte igår kväll... usch vilken panikångest ja fick då när han for.... Tårarna rann o ja mådde sååå dåligt...  Länge sen ja känns på det viset o som

sagt, ja vet ju vad som triggade igång det hela:

*Jobbiga pass på jobbet

* Elaka kossor

* Ja hade ont o va trött

* Hann inte träffa Tom nått mycket alls innan han for!

När ja kom hem från jobb va Tarja o Tette här för fredagsbastu å sen for dom på samma gång som älskling så hann inte alls va med honom ens en minut på tumis... Därav panikångest sen!

Skulle ta med hundarna o sova med mej i bäddsoffa:

 

Såhär låg Zoya med mej ♥ ♥ Finaste älsklingsnäsan ♥ ♥ hon låg riktigt sådär som demonstrativt:

- Det här är MIN mamma o du kommer inte o tar hemme ifrån mej!

Gulle tjejen! Ja kan inte FATTA att hon redan är 7år gammal o vi haft hemme i över 6år =D

Dessvärre så var Ragge så stressad av att ligga i vardagsrummet å så va de ganska varmt med så han låg o hässjande! Så ja fick påta dem tillbaka till hallen! Måste verkligen börja ha med dem inne i huset MYCKET mera ;) Men de e så smidigt med hallen när dom e smutsiga o leriga att bara ha ETT rum att ståda sen ;)




 

Såhär "pigg" var ja inatt när ja vaknade... Hade SÅNA problem att somna, sen när ja väl slocknade av ren utmattning i bäddsoffan så vaknade ja typ en gång i timmen också... Var nog en jäkla tur att ja e ledig idag! Skulle ju ALDRIG ha tagit mej på work i morse =(

När ja tittar närmare på fotot så tydligen har ja "a lazy eye" ekker vad det nu heter här ena ögat hänger sådär på halvstång som mitt vänstra öga gör!


 


Det hände nått med mitt hår:

 

La alltså i en burk avfärggning igår! Blonderar gör ja INTE eftersom det sliter något så fruktansbärt på håret så ja sku väl då förmodligem tappa allt hår ;) Men ja e faktiskt riktigt nöjd!

Var lääänge sen ja va såhär ljus!

I´m officcially a carrot =P


 

^ Tom Anna ^

Ha en riktigt fin lördag kväll alla eventuella läsare och kom ihåg att sprida en maaaaassa kärlek ♥


Until Next Time!

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards