Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 26 maj 2014

Av AG Ylander - 26 maj 2014 15:49

Har ni tänkt på hur lustigt det är det här med att träffa o lära känna nya människor? Med vissa så tar de länge innan man hittar förtroendet, om man ens aldrig gör det! Medan med andra klickar det tvärt bara!

Jag har några nära o kära som det just sådär, klickat tvärt med!

Mikkiz e en av dem, vi lärde känna varann via Lunarstorm tack vare en psykopat ;) Ja bara skrev o fråga om hon ville komma me o rida, hon svara JA o sen på den vägen är det =P

Såkken var det i stort sett likadant med=P

Gittis o jag har mera vuxit samman med åren, men ja känner att de vi har e nog ganska oförstörbart ändå! Trots försök ;)

ibland känns det nästan för bra för att vara sant... SÅ då går jag med en oro för NÄR kommer de att krasha...

Men eftersom jag vet att hon är en människa jag faktiskt kan SÄGA något åt om jag tycker hon gör nått fel, utan att hon blir hysteriskt, gapar, skriker o härjar om ja säger något, utan vi kan DISKUTERA! Därför tror ja detta kommer att hålla =)

Haha, låter som ja pratar om ett förhållande nu ;)

Fast ja, de e ju de på sitt sätt nog =P

Vi satt o prata om detta efter ridturen med B igår faktiskt! Han må väl va då 13år äldre än mej o levt ett HELT annat liv, men ändå har vi så jäävla kul ihop =P Lika CP båda två ;) Det var ju liksom andra gången vi träffades igår å båda prata på om allt o inget som dårar, busa med hästarna, slängde lite till käft, jävlades lite till med varann o skratta vidare =P Ironin flödade bitvis också ;) *Hahahaha* Man ska nog vara en speciellt sorts människa för att ens kunna TA den sortens humor som vi körde med, vem annan som helst skulle ju kunna ta hur illa vid sej som helst av den vi kan kläcka ur oss emellanåt ;)

Dessutom blev ja tjyvfotad

 

Nej ja känner nog att jag funnit en vän jag ha kvar i vått o torrt! Ja menar, sånt ja pratat med honom om e ju sånt ja bara pratat med mina närmaste vänner om! Dessutom är han sambo också en helt underbar människa, trots att ja träffat henne bara en gång så kände ja samma med henne tvärt =) Så vi hade en hemskans trevlig ridtur igår =)

Han hade någe visioner om att komma o bränna förbi mej o rida ifrån mej... Ja tycker bara att

"Yeah?? Bring it on gosse, bring it on ;) "

Han försökte nog, med resultatet att han fick känna på när Trulle tar i med reservkrafterna, lägger i overdriven o verkligen sträcker ut i galopp =) Men rida ifrån mej?? Nääää, de gick inte så bra ;)

Jag har blivit både sviken o pissad i ögonen såpass många gånger, av såna jag verkligen LITAT på, så ja brukar ha grymt svårt att släppa in nya människor nära in på livet, men som sagt, med vissa bara klickar det på en gång!

Jag har mycket hellre så som ja har det nu: Några få men NÄRA vänner som ja vet mej kunna lita på, än en drös halvbekanta som man nu inte riktigt vet var man har!

Det finns nog inget värre än bli sårad eller sviken av någon man litat på!

När man berättat något i förtroende åt någon o sen mitt i allt hör man det från ett helt annat håll! Usch...

Ja undrar faktiskt om ja blev utsatt för nån sorts test av X i våras med tanke på vad h*n berättade åt mej... Nåja, i såfall borde ja nog ha bevisat att ja håller käften eftersom ja inte ens sa någon åt människan det handlade om! Ja bara mådde dåligt i tysthet med det malande inom men 24/7...


Idag så släpade vi oss ut med Såkken =)

   

Dagens ridtur bestod av muskel/kondis träning med lugna galopper på sandvägar =) OJ DU MILDE va fin Freja var =D Hon va såååå lyhörd, pigg, energisk o känslig! Riktigt på G för att jobba! Vi galopperade där i lugn, samlad galopp med MEGA benlyft =) så mitt i allt fick ja ner henne i tölt från galoppen o HON spruta ju iväg som tusan i en massiv ökad tölt (jo, ökad för att vara henne!) Sen rid vi sida vid sida, Såkken lät Trulle trava på halvlånga tyglar i fri form o han såg sååå LYCKLIG ut =) Han trava på han i fri form, huvudet högt o ögonen spetsade med höga benlyft =) Gulle va fin han var =) Sen lät ja Freja sträcka ut i galopp sista sträckan o då gjorde Trulle igen ett graciöst SKUTT upp från barken på gruset =P å så haka han på då också såklart =) Svettiga va dom jo, men båda var nog sååå nöjda ;) Såkken hade nog ganska varmt hon med som var klädd för en resa till antarktis med DUBBLA fleccejackor, mössa o chaps =P *Hahahaha*


 

Lördagen gick även i dessa tecken:

   

Han ser ju lite lustig ut, Raggegubben! Men oj vad han tyckte de var skööööönt o svalt =P När vi va klarar med rakningen så la han sej pladask på marken o riktigt tryckte sin nakna mage mot svala gräset! Man såg hur han njöt =P

Sen passade dom på o mysa i gräset medan ja åt middag innan de va dags för work =) Sötnötter ♥


Va o kollade på lägenheten uppe i byn också, har sån enorm ångest över detta med boendet!! Ja VET att vi måste, men....

Aja, vi ser va det blir! Har ju iaf fixat med plats för Freja för hösten/vintern så de e under kontroll!


Until Next Time

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards