Queen-Of-Darkness

Alla inlägg under januari 2012

Av AG Ylander - 6 januari 2012 19:56

På basis av ordspråket: Ta hand om dina när o kära, ta vara på den tid Ni har tillsammans, ta aldrig något förgivet, man vet aldrig när den sista stunden är kommen...


Jag känner mej så lyckligt lottad med en sån underbar make som jag har♥ Jag har en make som älskar MIG, som finns där för MIG. Ställer upp på MIG i alla väder. Han är oersättlig. Jag älskar honom mera än dt finns ord man kan sätta på det jag känner. Jag har aldrig älskar någon som jag älskar honom. Han är mitt allt! Vi är som lr o långhalm. Jag har äntligen hittat pusselbiten som fattades i mitt liv. Vi är a match made in heaven... Min bästa vän och älskade. Tvillingsjäl. Självsfrände... Finns INGET som betyder så mkt för mej som DU gör! Kan inte folk acceptera det?? TOUGH LUCK!! Inte mitt problem!! Ja ha fått höra både det ena och det andra om vad folk tycker o tänker om oss, men hey, vi har varit ett par över 8år nu! Borde inte det räcka som "bevis" då att vi faktiskt hör ihop?? Att jag skriver sånt härnt, lär väl flera tycka är grymt löjligt, men de SKITER JAG I!! Om man verkligen älska någon, varför skulle man inte få berätta om den lyckan den människan skänker mej då?? Inte för att orden som sagt räcker till... Finns så mkt jag vill säga, skriva, men finner inte rätt ord för de olika sakerna! Du är dt bästa som nånsin hänt mej! Du är mitt allt! Jag älskar dej mera än livet självt, utan dej är jag ingenting. Du är luften jag andas, du är marken jag står på... Utan dej vid min sida skull jag ALDRIG tagit mej igenom de djupa depressionerna och ångestfyllda stunderna jag upplevt, du har troget funnits vid min sida, stöttat, tröstat, älskat. Du har tagit mej i din stora, trygga famn och vaggat mej igenom gråtanfallen, du har visat mej stegen många gånger att jag kan ta mej upp från gropen jag ramlat ner i! Ingen har nånsin gjort så mkt och hjälpt mej så mkt som DU! Jag önskar andra kunde se det på samma sätt som mig, så jag skulle slippa höra sånt som "du sku ha det mycket bättre utan Tom" o allt vad ja nu hört, men vet du, jag BRYR mej inte. Det är jag som ska leva ihop med dej. Det är jag som sett dina finaste sidor. Du är en underbar människa, och jag finns föralltid här hos dej!

Jag älskar dej Tom Kristian Ylander ♥♥♥

Det är du och jag till döden skiljer oss åt

Om ens då...

 

 

 

 

 

       

When you came into my life

You took my brath away

It was love at first sight

All the way

When you came into my life

The world was not the same

No more

Becaurse you love

Has fund it´s way

Into my heart


Puss o kram

från en överlycklig och jättekär

 

Av AG Ylander - 5 januari 2012 21:14

... JAPP, för att ja inte kommer på nån vettig =P de e nog min svaghet de, att komma på vettiga rubriker! Nåja, de e som de e =)


Sitter nu o dricker en mugg kaffe o mådar i mej sockerkaka *mummma* va å red en sväng idag på Laufa o de gick jättebra! Hon va så lugn o snäll lilla Töppisen =) Iddes ägare va ut o vi tänkte ta en promenad till butiken, men Laufa e ingen häst man tar ut på promenad då hon e absolut de lataste som exicterar, så ja bestämde mej för att rida istället! Barbacka! Mysigt =) Vi töltade lite på vägen o så böjde ja igenom henn, jumppade lite, men hon va lika mjuk o böjlig som alltid =) Skönt att hon inte är en styv o stel järnpinne att ha o göra med! Dessutom så e hon ju såååå mkt lugnare å trevligare när ja rider barbacka, så de ska ja fortsätta med nu ett tag iaf tills hon gått ner lite mera i vikt. Det ska nog gå lättare det med nu för ja ska börja portionera maten åt dom, vågar inte ha dom på fri tillgång av hästensilaget eftersom de e så mkt kraftigare än hö, så nu ska de BANTAS PONNI!!! =P Dock borde ju Idde äta myyyycky mera än Laufa å Freyr, men de får ja lösa på nått smart sätt! Får väl helt enkelt bara slänga in mera åt henne när hon blir ensam o sen ev gärda in en liten del av hagen så hon får äta där inne tex frukosten att hon får mera då! Nåja, NÅTT kommer ja nog på allt ;)


 

Sötaste lille Laufan ;) ♥♥♥ De e sån UNDERBAR känsla med henne, med tanke på hur noggrannt hon väljer sina ryttare själv, accepterar hon dej e hon urhärlig, godkänner hon dej inte så får du nog minsann veta det också... Men jag har än så länge inte haft NÅGRA problem med denna underbara lille dam =) Mej ha hon godkänt från dag 1 o de känns så härligt =) Vi har ett sånt samspel när ja rider henne, känns helt underbart =) Vet inte riktigt VAD ja gjort å så, men de bara funkar mellan oss två =) *LYCKLIGAST I VÄRLDEN*


Imorron kommer Freyrs ägare ut så ska vi fara på tur =) KANSKE!! De verkar ALLTID komma nått emellan när vi ska ut å rida så de verkar helt enkelt int vara meningen att Emilia o ja SKA fara ut =P


Men nu kaffe o TV


Puss o kram

 

Av AG Ylander - 5 januari 2012 00:01

Men de e inget ovanligt... Av nån underlig anledning så missuppfattas eller tolkas de ja skriver (IBLAND) till nått helt annat... Skriver ja nått positivt så vänds det för att användas emot mej o ger ja konstruktiv kritik om nått så ja då kritiserar ja... MEN ORKA!! Som ja skrev på facebook en gång: Hur kommer det sej att VISSA aldrig kan skriva nått positivt?? Om du BARA ALLTID MÅSTE kommentera med negativa saker, så ge då FAN i att kommentera alls! Bättre så!


Och JA, alla får skriva precis vad dom vill i sin blogg!! Ja skrev ju bara att JAG skull inte skriva på det viset eftersom JAG inte anser det vara lönt att uppdatera såvida jag inte har nått vettigt att skriva om. PUNKT!


Nu skiter vi i det!


Klockan 01.06 å här sitter jag som vanligt ;) Fast denna gång VET ja varför ja e pigg =P Men de e sånt som händer =) Har suttit och gjort slam halva kvällen samt läst i mina gamla för att få inspiration till de egna nya, HUUUU va dåliga vissa kunde vara =P men alla e ju barn i början!!



De e faktiskt riktigt roligt att vara igång med det igen tycker jag =) Har man nått "fritidsintresse" iaf ;)


Radio Nova spelar som vanligt i lurarna! Utanför viner stormen å regnet piskar mot fönstrena... Nåja, sämre kunde man ha det!! Alltså nu menar ja att de e nice att sitta inne i värmen, nerkurad i en urtvättad, stor, mjuk badrock o varma filttofflor! Man vågar ju nästan inte gå utan tofflor eller nått sånt här i köket eftersom golvt börjar bli i så dåligt skick... Lossar stora jävvla stickor som tar grymt ONT att få i fötterna!! Hela köket borde ju nog renoveras i denna koja, torkskåpet börjar verkligen se ut som hej-kom-o -hjälp-mej... Golvet också då... Alla skåp börjar nog se ut o behöva hjälp dom med! Sku de va vårt sku de ryka, vet PRECIS HUR ja sku villa ha det ;) ja... JAG vet hur JAG skulle vilja ha det... om sen Tom♥ e på samma terms som mej vet ja ju int =P *hahahaha* Men han brukar ändå alltid lämna allt som har med inredning att göra till mej, han anser att ja har bättre öga för det än honom, vilket jag nog e beredd å hålla med om ;) 


Igår va Corinne över en par timmar, drack kaffe o prata skit om allt... då menar ja precis ALLT möjligt =) Va riktigt skönt att ventilera med henne faktiskt!! Hon e lika öppen som mej o kan prata om allt från väret till sex =P Efter att ja blivit bränd å pissad i ögonen såpass många gånger av "vänner" så ha man nog blivit försiktig med VEM man faktiskt VÅGAR berätta allt åt! Men ja har mina speciella vänner som ja vet att det ja berättar åt dom INTE sprids ut...Ingen nämnd o ingen glömd!! Det mest patetiska jag varit med om e en "vän" (knappt kontakt mera) som jag kunde ha riktigt djupa diskussioner med, vi anförtrodde oss åt varann osv, men sen då, sånt som jag berättat åt henne i FÖRTROENDE kom en helt annan person å frågade mej om!??! Va e de för stil då?? Ja berättade ALDRIG nått som hon anförtrott mej, för så gör man bara inte!! Ja menar, visst sku ja ju ha kunnat göra så också för att "hämnas" så att säga, men vem blir lyckligare av det då?? Nej ja anser att vad som än händer, oavsett om du hamnar i strid med personen i fråga eller bara slutar umgås, så saker som är sagt i förtroende är sånt man håller KÄFTEN OM!! Ett förtroende är ett förtroende! Så e de ju bara! Dessutom, ja menar, e man BRA vänner, så ska man väl inte ALLTID behöva SÄGA "men du får inte säga detta åt nån"!! De e väl en självklarhet att man håller tyst! De e de iaf för mej, hur de sen e för andra vet ja int, men ja har blivit försiktigare med att berätta alltför mkt åt vem som helst! Ja bor dessutom ihop med min ALLRA BÄSTA vän, för de e Tom♥ honom kan ja prata om ALLT med... Janå, förutom när ja har bekymmer med HONOM eller e sur över nått HAN gjort... Då e de Sara som gäller ;) Hon dömer med ALDRIG!! De e så skönt! Vi vet precis var vi har varann, kan verkligen berätta ALLT åt varann o älskar varann ändå! Men så ha vi känt varann i 24år nu, så man får ett speciellt band då =)

Därav min sägen: Vänner kommer, vänner går men kärleken består! Kärleken i detta huset är så starkt att de klarar nog av det mesta! BTW!! Dom som slog vad om att Tom o ja bara sku hålla ihop ett år (fanns såna som slog vad om PENGAR om den saken...) TJI ha ju dom fått, flera gånger om! 8år o 2mån hittills, o fler lär de ju bli, trivs ju trots allt såpass bra med min långhåriga hårdrockare att ja inte har några som helst planer på att byta ut honom den närmaste framtiden iaf ;)


Puss o kram

 

Av AG Ylander - 3 januari 2012 03:24

Hittade igen in till en riiiktigt 14izblogg... Ja menar, HUR tror man att man ska få någe läsare, kommentarer odyl när de enda som finns på en dag är en bild, under bilden står det "gammal bild" o blogginlägget består av: "nyss vaknat, nu fixa mej innan de bär av till staden. PUSS" ???? och de va ju så som vart o varannat inlägg såg ut ju!! Jaa, de e ju liksom att uppdatera bara för sakens skull liksom... Ja brukar anse att har ja INGET att skriva om, inget att dela med mej av, så då IDS ja inte skriva... Ja menar, skriver man ofta på det sättet så måst väl folk börja tröttna på att följa den bloggen?? Eller?? ALLA kan ju blogga isf om de inte behöver skrivas mera än så för att få läsare!


Klockan är nu iaf 04.28 å ja kunde inte sova vettigt... Dels för att min rygg kracklar o de e någe vajsing i kroppen min just nu känner ja... Vet bara inte riktigt VAD... Eller ja, de e iaf en sak som stressar mej någe fruktansvärt, men de e inget ovanligt att JAG nervar, stressar, grubblar o oroar mej..

Sen är älskling♥ sååå snuvig =( Stackarn!! Han e het som en kamin o ligger o hostar, snörvlar o snorar =( ja vet ju vad ja har att vänta mej snart då med andra ord =( jag som idag förkunnade åt farmor i telefon att vi varit såååå friska vi!!! Inga bobbor här inte... *SUCK* Nåja, satt i nästan två timmar o gjorde en slam iaf ;) SÅÅÅ roligt att vara igång igen med det =) SÅ har ja hävt i mej en bytta glass mitt i natten... De MÅST ju hjälpa mej att sova va?? Det hoppas ja iaf ;) Glass hjälper ju mot ALLT!! Right??  Nåja, har inget mkt planerat imorgon så kanske ja tar en slappardag igen om ja int lyckas få nån sömn nu när ja går upp... Eller om ja helt enkelt lägger mej direkt på soffan o slänger på TV:n som bakgrundsljud! Får ändå sällskap av en liten söt Mymlan som ska gosa, då brukar man sova gott! Skulle inte egentligen vilja gå upp o riskera att ♥ vaknar eftersom HAN verkligen BEHÖVER sova som ska på jobb! OM han nu far, får väl se lite hur han mår imorgon bitti! Men känner ja honom rätt så far han på jobb ändå, den där människan ska nog vara dödssjuk innan han sjukskriver sej! Iaf från Time Out, ja minns inte NÄR Tom senast sku ha trivats sådär bra på nått jobb som han gör nu, och dom trivs med honom! Men de kan ju bro på att alla 4 e i samma ålder å har samma sorts sjuka humor o driver med varann HELA tiden! Gud man får garva när Tom emellanåt berättar om deras diskussioner o funderingar på jobb =P Jäkla dårar ;) Men de e så SKÖNT att han trivs där!! Hn har blivit en helt annan människa sen han började jobba där! Mkt gladare, piggare o positivare till allt! Dock återstår det att se nu då om han blir kvar där någe längre än januari, allt beror ju på om E tänker komma tillbaka från mammaledigheten eller beslutar sej för att bli hemma... Borde väl få veta snart hoppas vi!! Det är ju också en grej som oroar o stressar just nu...


Nej vet ni vad, nu MÅST ja kasta mej på rygg nånstans å försöka få lite sömn faktiskt!! Kommer ju å va slut som människa annors ju...


Puss o kram

 

Av AG Ylander - 2 januari 2012 21:47

Är den snart ja... Ha banne mej inte gjort NÅTT vettigt alls idag =( LAT så det visslar om det... Aja, man måst väl få vara det med ibland väl?? Hehe... Ha inte ens ätit middag idag bara för att ja inte ORKADE laga nån mat =P men vi tog en ordentligt kvällsfika med te/oboy o ordentliga mackor =) Nu sitter vi vid varsin dator igen o e sociala med varann =P


Ja ha förretsen lagat klar min första SLAM på typ 3 år =P GUUUUUD va kul de va å slama igen =) Ika lämnde ju en åt mej att fylla i o de va sååå kul!! Så slamandet ska absolut tas upp igen!! Ha faktiskt saknat det en massa!!

Finns det flera slammisar här på bloggplatsen eller som läser min blogg?? Söker kontakter nämligen!!

Den ja gjort klar nu så blev väl lite hoppig å sånt menmen... Ha ju inte gjort slams på länge som sagt o ha började med den 2008!! Nu klar nästan 4år senare =P *HAHAHAHAHA* Snacka långtidsprojkt!!


Fixat lite mysbelysning i vindstrappan också!! 

Riktigt nice tycker jag!! Måste ju sätta upp nånting nytt nu när julljusen snart MÅSTE ner =( *BÖÖÖÖL*

så har vi lite lätt börjat fundera på att flytta... Men ja VILL ju verkligen int... Men tyvärr börjar det bli lite lätt dyrt att bo här... Fast de beror ju på om ♥ lyckas förhandla med fogden om att dom int ska dra fullt så mklt per månad som dom gör nu, för det GÅR inte som de e nu =( Men vi hoppas på det bästa! Ska inte ropa hj förän vi e över bäcken eller vad de nu hette =P


Puss o Kram

 

Av AG Ylander - 1 januari 2012 16:53

Jappjapp, här  jag IGEN då, andra gången idag!! Enda felet just nu är att mina smärtstillande funkar lite FÖR bra idag, så då sitter ja här då vid daton och hög som ett hus... =P MEN ja inte ont iaf!! De där låter ju inte riktigt så bra, ja vet, mn ja äter ju Tramal för ryggn o idag ha den jävlats som t*sandej*vlars =( Ja ha int ens tagit hla dosn som jag får ta o ändå bet dom på såhär effektivt =P

Och NEJ ja "skryter" inte på NÅGOT SÄTT!! Ja e totalt emot knark av alla de slag, färger, smaker o former.

Men dessa måste ja ju ha för att kunna funka i vardagen, mn inte faaaaeeeeen trodde ja ju att de sku bli såhär int... Aja, nog förklarat om det!


Har lagat header åt älsklings♥ blogg också! Detta blev resultatet:

 

VAD TYCKS?? Ja e riktigt nöjd faktiskt =) Tycker de e så roligt att hålla på å pula i paint!! Tyvärr då så har ja inte någe häftiga bakgrunder att sätta dit, utan de blir bara ensfärgat av någe slag!!


Men nej hörrni, nu ska slänga mej på soffan med underbara älskade darling♥ å glo på dumburken lite!


Puss o kram

 

Av AG Ylander - 1 januari 2012 07:47

YES, då har vi kommit in i 2012!! Va på en sjukt lyckad nyårsfest igår! Eller ja, vi va där o hjälpte till med förberedelserna o så åt vi tre rätters middag, sen vid 21 tiden ca åkte ♥ o jag hem. Måsta hem för å hålla koll på hästarna för de skjuts ju för brinnkära livet rakter här i krokis! Men de behövde vi inte oroas oss för inte... Hästarna brydde sej NOLL!! Snarare att dom va nyfikna på va de var som smällde o blekade =P Knäppdjur!! Några bilder från igår: skrattade gott åt bilderna på Patrik o mej: Vi ser ut som ett gammalt gift par. Sara o Tom därmot ser såååå nykära å lyckliga ut såååå =P *hahahaha*

                    Även närbild på nya kjolen! En Poizon som ja budade in på FB, men nu har ja köpstopp där ;) *hahahaha* Nåja, men ha lovat ♥ att inte köpa mera skor iaf! Måst börja göra mej av med lite skodon. NÅGON SOM BEHÖVER SKITSNYGGA SKOR O STÖVLAR?? Låt mej få veta! ALLT i storlek 40-41! Bl.a dessa ska bort:

          Tofflorna 5€, stövlarna bild 2 o 3 10€/paret, skorna på bild 4 o 5 8€/paret

De e väl inte hutlösa priser va?? ja menar, när man ibland tittar på Ålands Köp o Sälj på FB så har nog vissa helt DRÖMPRISER på vissa saker =/  ja menar, hur tror sej vissa att dom ska få hur mkt som helst för begagnade kläder/saker/skor?? Nej nån måtta får de ju vara...


Nåja, tillbaka till igår då! Maten var utsökt!

Förrätt: Toast skagen

Varmrätt: rostbiff, potatisgratäng, sås o sallad

Efterrätt: Glass med olika tillbehör (såser, strössel, frukt, brownies...)


Man va riktigt mätt å belåten!! Synd bara att EN där sku måsta ta så mkt plats =( ja menar, VEM sitter o ylar o gapar om att "ja VEEET ja e sååå jääävla snygg" som ett exempel... Aja, personen va int nykter för fem penni heller, så då får de ju gå ;) Sen när vi kom hem så drack vi några groggar, ut o se på fyrverkerierna och skålade i världens ÄCKLIGASTE mousserande vin =( URK!!! Nåväl, kom in igen o ja gick o la mej, ♥ satt uppe för sej själv o groggade! Va e de för nöje med det egentligen?? Sitta i sin ensamhet o suga i sej öl/sprit?? De ha ja aldrig förstått mej på faktiskt... Vaknade vid 03 o undrade vart ♥ försvunnit när han inte var i sängen, då hade han stängt in sej i vardagsrummet o slocknat på soffan =/ Väckte honom där o han släpade sej upp till sovrummet. Kl.06 gav jag upp försöken på att sova vidare, så nu e kl.09 o här sitter jag o lyssnar på Radio Nova, dricker kaffe o bloggar ;) UNDRBART att 3g nätet kommit igång igen!! Datorn e helt annorlunda nu när ALLT går så mkt snabbare =) Man kan bla ha två sidor öppna utan att de trögar NÅGOT alls *WUPIIIEEEE*


FUnderar på om ja borde gå å väcka ♥ småningom... Eller så NÄÄÄ, de e så skönt att sitta ensam o dricka kaffe o surfa runt! Dessutom behöver han sova, han ska på jobb imorgon så sova måst han ju få göra nån gång ;) Dessutom e de nyårsdagen = Röd dag o vi har INGA planer alls! Ska inte heller fara nånvart så... Janå, vatten åt hästarna är väl det mest avancerade som ska göras idag så ;) *hahahaha*


MEN, nu ska ja lägga mej en stund på soffan å glo lite på TV så jag säger


GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!


HOPPAS ALLA FÅR ETT KANONFINT 2012!!


Puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards