Queen-Of-Darkness

Alla inlägg under maj 2012

Av AG Ylander - 24 maj 2012 19:31

Med finaste objektet, Laufa♥♥♥ Kom på en idé att ha en fotografering, inget proffsigt utan bara med en vanlig digitalkamera, hemma på gården med mej, Laufa o Tom♥ som fotograf!! De va riktigt skoj faktiskt =) Laufa va så lugn o snäll, stog som ett ljus o brydde sej inte ett dugg om att jag vingla omkring på henne o försökte hitta bra poser =) Om Corinne kommer imorgon ska vi göra fotografering med båda hästarna!! De kan bli skoj =) Kanske vi går ner till Notplan o gör det i vattenbrynet!! Vi får se lite =)

Resultetet från dagens "photoshoot" ser du här:

               

Som sagt, de va jätteskoj!! Ja tycker de e sååå kul att klä o sminka upp mej å sen bli fotad med olika outfits på olika ställen =) Nu körde vi dock bara hemma på gården, de va mera ett test bara å se hur Laufa funkar i såna härna sammanhang, men hon va som en filbunke!! Brydde sej inte alls om vad ja än gjorde som sagt så =P


har haft en rätt lat dag idag... Jenny ringde o väckte mej lite över 10 å kom ut på kaffe, satt o pratade skit en stund innan hon sku iväg till sjukan. Sen ha ja mest latat mej bara, somnade bort en stund på soffan också... Sen ha vi inte gjort så överdrivet mkt älskling o jag!! Skönt med såna dagar också!!


Nu e de kväll som gäller.


puss o kram

 

Av AG Ylander - 24 maj 2012 02:50

Suttit o funderat lite av o an här på en massa olika saker, men en grej som ja inte fattar med oss människor(de flesta iaf, INTE alla) är ju att, varför är man inte nöjd med det man har?? Varför gnäller o klagar man ändå alltid på ALLT??


Mitt liv e ju egentligen riktigt bra!! Ja har en underbar, älskande make, som VERKLIGEN finns för mej, i vått o torrt, i med och motgång, i nöd och lust, vilket han bevisat, gång på gång på gång. Han älskar mej högst av allt annat och skulle verkligen göra ALLT för mej och jag vet att han är rädd för att förlora mej, lika rädd som jag att förlora honom, även om ja VET, att de bara finns en enda sak som kan göra att vi skulle gå isär eftersom allt vi gått igenom under våra år har länkat oss samman med ett band jag inte trodde var möjligt att man kunde ha till en annan människa. Han är verkligen MITT allt, och JAG är allt för HONOM. Han är min älskade make, bästa vän, själsfrände, tvillingsjäl...

Vi har ljuvliga djur, ja menar, hundarna älskar mej ovillkorligt oavsett hur jag mår eller ser ut just den dagen. Dom e alltid lika lyckliga när dom är med mej, oavsett vad vi än gör och jag får fast sätta dem i knut. Sweet sa en att va matagressiv för att hon morrade när en för henne främling skulle peta på henne o hennes mat när hon åt, men vem FAN sku inte bli sur då om nån främmande kom å påta en i munnen o i maten när man äter då?? Hon ha ALDRIG gjort oss nått.

Laufa, som går under rubriken "problemhäst" (hur man nu definierar det då) som accepterar lååångt ifrån vem som helst som sätter sej på hennes rygg, godkände mej från första stund!! Hon litar på mej och jag litar på henne. Hon ha lärt mej en massa saker, tex som att långtradare och traktorer inte är farliga att möta på vägarna när man e ute på tur. Hon ha hjälpt mej med mitt självförtroende och jag kan inget annat än tacka henne genom att ta hand om henne på bästa möjliga sätt.

Ja har de FINASTE vänner man kan tänkas ha, de är inte många, men desto kärare för mej♥ jag behöver inte ha 30 ytliga bekanta, ja har mkt hellre några få riktigt nära vänner som ja kan lita på till 200% och prata om allt med!! Vi kanske inte har kontakt varje dag men vi vet vad vi har varann när de behövs!!


Så vad har jag eg att klaga på?? INGET!! Jonå, ekonomin då isf, men de e ju alltid samma h*lvete med pengar... Mitt liv är BRA, jag är älskad och omtyckt! Det finns människor som skulle göra ALLT för mej ocj som verkligen alltid finns för mej i alla lägen!


Tyvärr finns ju även de som visade sej inte vara så bra vänner som ja trodde, som vänder kappan efter vinden eller skiter i sina gamla vänner när dom skaffar ny partner, då e man inget värd. Men ja bara undrar, om de inte håller med nya partnern då?? Vad gör människan då?? Man kan ju inte sen bara räkna med att de gamla vännerna som man dissat bara ska glömma o förlåta!! Ja vet att jag skulle inte göra det... Är det någon som känner sej träffad månne?? Ja, då måste det ju betyda att man gjort nått fel, annars tar man ju inte åt sej. Right??


Men ändå orkar man gnälla o klaga, man vill ha mera, nyare o dyrare saker. Man kan inte glädjas åt de lilla man har, de e som man inte ser det för man e för upptagen med att vilja ha allt annat....


Nu ska ja ta mina tankar som snurrar för fullt i huvudet o krypa till kojs. Är en dag "imorgon" också!!


Puss o kram



Tom Ylander 

älskar dej nu och förevigt


 

Det är du och jag tills döden skiljer oss åt

om ens då...


Would you die tonight for love??

Baby join me in death...

Av AG Ylander - 23 maj 2012 06:50

God Morgon =)

Sitter uppe med Darling o dricker morgonkaffe ♥♥ Ett MÅSTE för mej iaf, utan kaffe stannar mitt liv, typ ;) Ha en gång haft en sån jääääääääääävla kaffeabstinenshuvudvärk att de höll på att ta livet av mej o de e ju inget annat som hjälper mot det än just kaffe... Sist ja låg på sjukhuset så fick ja de också kom ja på nu, men då mådde ja såååå skit o va så slut i magen, att ja faktiskt inte KUNDE dricka kaffe... jobbigt att få sån huvudvärk som inte ens släpper med panadol 1g piller =/


Igår vart de en riktigt trevlig ridtur i skogen med Jenny o ponnina. Laufa va sååå lugn o mysig, hon gillar nog lallarturer hon med!! Freyr va då liiiite pigg han =P *hahaha* Men Jenny va nöjd å glad o tyckte de va nice att komma ut!! Ja måst snart börja anteckna i kalenderna VEM som vill komma o rida o NÄR =P eller kanske ja ska börja ta betalt =P *hahaha* Nånej, inte nu riktigt!! Men ridning är ju en avkopplande, rolig syssla!! Lämnade hästarna ute inatt, första natten som dom va kvar ute o dom tyckte nog de va riktigt skönt =)


På söndag utökas flocken med 2 isisar till =) Sen i början på juni åker Idde hem o Glasir vet ja inte HUR länge ska vara här... Ha inte hört nått ännu av Corinne hur hon vill ha det. Nå dt visar sej! Stackars Freyr kommer nog att ha fullt upp med att håll koll på "sin" flickvän när de kommer två pojkar till i flocken ;) ja vet inte om de e att han blivit sent kastrerad eller om han annars bara har så mkt hingstfasoner när de kommer nån ny me i gänget. Men det ska nog gå bra =) Roligt ska de bli o alla 4 har olika färg också ;) Spännande hur de går!! Måst införskaffa mera tråd bara så ja får dra lite nytt i sommarhagen så de går ström i hela hagen!! Kanske det räcker med att dra nytt bara där vid grinden som tråden e typ "avbrunnen" på, ser ut som om nån stått å eldat på den =(


 

ÄLSKAR DEJ


Tom

AG

8år

6mån

21dagar


puss o kram

 

Av AG Ylander - 22 maj 2012 10:12

Känner av måndagångesten idag fast de e tisdag... Får liksom 9 gånger av 10 ångest på måndagar... Beror nog på att då had de varit helg, ja ha haft ♥ hemma å sen mitt i allt så e ja ensam igen =( Idag har ja huvudvärken från helvetet också... Nåja, massa kaffeintag så kanske det lättar ;) sov som en kratta inatt... IGEN... Snajja hur jobbigt de börjar bli att inte kunna sova vettigt då?? *SUCK* Nåja, va ner vid 7.30 o drack kaffe o rökte med Tom♥ o sen knata ja ti kojs igen o sov vidare till 10.30 Sen o vippa ut hästarna å här sitter ja nu då!!


Va ut igår kväll på en riktigt trevlig ridtur med Maria o två GRYYYYMT pigga hästar =P Ikväll ska Jenny komma o rida, vet int när hon ridit sist, men hoppas hon inte blir avskräckt bara för att Freippo börjat vara så fruktansvärt pigg nu!! Han e ju snäll ändå o gör inget för att få AV dej, han e bara pigg, glad o lite busig ;)


Undrar om man borde börja äta någ vitaminer eller sånt om man sku bli piggare av det?? Eller bara försöka sova bättre om nätterna... Ja tror redan de sku hjälpa betydligt!! Nåja, ska väl lägga mej o se på TV en stund, fast ja BORDE ju göra nått... Typ dammsuga då de ser förjäävligt ut här =/


 

Anna ♥ Tom

8år 6mån 20dagar

♥♥♥


puss o kram

 

Av AG Ylander - 21 maj 2012 20:20

...att skriva nåttt, fyyyyyy skämmas på mäjjjj ;) *hahaha*


Nånej, Jennifer kom ut vid 14-tiden igår, vi hållde i oss lite kaffe o sen gick vi ner till Bruhns där hon skulle provrida Apache aka The Tank ;) (Han e alltså stor o kraftig tinkervalack på 12år som e mera som en stridstank =P han e som en ångvält, tar sej fram överallt antingen igenom eller över eventuella hinder som e i vägen) vi satt inne o pratade me Mikki en stund först, o hällde i oss MERA kaffe, sen ut, laga hästen i ordning o så red Jennifer en stund. Det gick JÄTTEBRA med tanke på att han e envis, stark, lat o trög på banan, men hon fixade det fint =)

   

Jennifer va så glad effteråt =) d va så roligt att se o höra henne SÅ LYCKLIG =) Värmde i hjärtat på en själv =)

Sen badade vi söndagsbastu o tog de bara lugnt, myste på soffan o såg på TV en stund innan de va sovdags!


Kom dock i säng LITE LÄTT sent som alltid =/ va trött som ja vet inte vad i morse när ja vaknade, vaknade av att de va någe hundar som skällde som tusans ute, tänkte att "Vem FAAAN låter sina hundar gapa på det där sättet 7.30 på morgonen" tills ja kom på... De va ju VÅRA hundar... Då såg dom nått intressant i skogen som dom skällde på och alla som hört våra hundar SKÄLLA vet att dom låter ju som ena stora, grova st.Bernhards hundar när dom sätter igång... Tom satt i köket o reagerade inte alls på att Sweet o Zoya stog o gapa typ under fönstret... For med Tom till stan så ja fick bilen å sen hem å lägga sej på soffan o SOVA, sov väl till typ kl.13 eller nått, men ett avbrott när Jenny ringde mej vid 10, men ja va nog LIIITE yrvaken då när ja pratade ;) *hahaha* Sen for ja ti stan, sen lunchade me Jennifer på Hsburger, hämtade Tom från jobb o så hem. Tom o Bert for till returdepån här nu ikväll medans jag o Maria va ut o red o Tarja roade sej själv inne i huset vårt ;) Han kom faktiskt hem med en rätt bra sak: En matbredare =) Vi ha pratat länge om att skaffa en, men när dom e så jäklans dyra, men nu hittade han en, typ modell -80 tal men så what?? Huvudsaken e att den funkar o de va MASSOR med olika tillbehör till den också!!

 

Snodd bild från google, men iaf, den som vi fick hem hade massa mera tillbehör än va som finns på bilden!! Så nu kan man börja dona o grejja =P


Nu e gänget i bastun o ja ha suttit o glott på TV o slamat lite...


puss o kram

 

Av AG Ylander - 19 maj 2012 16:17

Nää, så e de nog!! Nu syftar ja dock inte på nått spciellt som sku ha hänt just NU, utan mera sådär allmännt!! En sak livet lärt mej iaf är att ta ALDRIG något förgivet!! Livet tar ibland när man minst anar det oanade vändningar... Ta hand om dina nära o kära, visa att du älskar dom och säg det nån gång! Man vt aldrig hur länge man får ha dem kvar i livet!!


Vad är kärlek/lycka för mej?? Dessa bilder får visa:


       

Min underbara älskade Tom♥ och lille hjärtegrynet Laufa♥

Såklart betyder Freyr MASSOR för mej, han e otroligt charmig den herremannen, men Laufa är på ett annat sätt speciell när hon klassa lite av som en problemhäst och att HON accepterade mej så snabbt som hon gjorde, dt har satt sej i mitt hjärta! Även om hon kastade av mej hejdlöst för en vecka sen, så är ja inte RÄDD eller OSÄKER... Ja ger inte upp bara!! DET har livt också lärt mej. NEVER EVER GIVE UP!!


 

GODA VÄNNER är LYCKA FÖR MEJ!! Ingen nämnd ingen glömd, men såklart kommer Sara alltid att vara min närmaste, fan vi ha känt varann i 24år nu!! Herregud, snajja vad vi två gått igenom genom alla de åren!! Helt otroligt!


Onödigt vetande:

Idag firar Tom♥ o jag 8år 6mån och 17dagar tillsammans ;) Bara så ni vet ;)


 

Och SÅKLART betyder ju finaste tjejorna MASSOR för mej, dom symboliserar också lycka, kärlek och glädje!! Livet vore BRA tråkigt utan våra galna näsor ;)


Så, nu vet ni det =)


Puss o kram

 

Av AG Ylander - 18 maj 2012 12:31

...att lyssna på sin magkänsla?? Man borde ju göra de betydligt oftare!! Tom hörde inatt att de va ovanligt mkt liv i hagen, men tänkte inte mera på det utan somnade bara. Imorse sa han de o vi sa att

"Ja de sku int förvåna om Glasir rivit sjukhagen å springer med de andra"

Nåja, Tom klär på sej o går ut, ja ligger i soffan o mår pyton med kallsvetten rinnandes o så ringer han in igen, mycket riktigt, Glaesir sprang omkring med resten av flocken.. Nåja, va ju bara att klä på sej då å vimsa sej iväg ut med magen i uppror o huvudet yrt... Tog bort de som återstod av sjukhagen då å så flyttade vi över Laufa o Freys, dvs dom enda vi fick fast, till sommarhagen o lämnade Idde o Glasir kvar. Han verkar inte ha lyckats ställa till med nått för ingen an stona såg påsatt ut o själv sprang han omkring med slak trumpet imorse... Freyr då va lite trött, men han ha väl fått slåss för kung o fosterland inatt, eller president o fosterland kanske snarare, inte lätt att hålla ställningarna!!

Några fina bilder på Glassen


       


Fin liten ponni det där =) han e ju iaf inlongerad nu samt varit med som handhäst!!


Nu iaf fått i mej lite lunch som dessutom hållits nere!! Småningom att åka iväg för att hämta mamma från Lemland o sen till Eckerö på middag, mår bättre nu iaf så tror ja vågar mej på att fara!!


puss o kram

 

Av AG Ylander - 17 maj 2012 13:50

Japp, så är nu fallet =) Gästerna levererade hem, hästarna mat o vatten så nu kan vi med gott samvete slänga oss på soffan å inte göra nått vettigt alls mera idag ;) skööönt de me!!


florrade i oss en varsin wirranspizza till bakfyllemat *muuuuums*




 



  satt riktigt fint de!! Skrattade gott här när vi pratade om de att hur gott de sku va me pizza så sa ja bara att "jonå, men med vilka pengar??" Dick svarade på det: "Ja mina tex!!" *hahahaha* så jodå, ja kan nog äta jag ;) har ju faktiskt halva pizzan kvar också i kylskåpet, kan va gött ti senare!


men nu ska ja kasta mej i soffan med ♥ o se på tv!


puss o kram


 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards