Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 4 september 2012

Av AG Ylander - 4 september 2012 19:15

Nu har ja varit dålig på att uppdatera igen. Har ju bara 2 dagar kvar att skriva så ha ja gjort hela "följetången" men orkar inte fortsätta på den just NU. Har roligare saker att skriva om juh ;) *hahahaha*

FREDAG: Tillbringades i Swedala! va upp till östersund (tror ja...) o tittade på en elbil, sen via Enköping (tror ja...) å hämtade upp märren me föl å så hem. Mkt bilåkande men riktigt trevligt å va bort en sväng =)

LÖRDAG: Skulle ja ha kunnat slå ihjäl nån för att få sova när väckarklockan ringde. Nå, va ju bara att släpa sej upp det å invänta en överenergisk å positiv Corinne som va på kommande =P *hahahaha* Vädret va inte det bästa å humöret va VERKLIGEN inte på topp... Nåja, vi for å hämtade hästsläpet, packade in hästar å saker, så kom L hit me mamman å mölisen som ska bo här nån dag så vi installade dem å så for Corinne å ja till travbanan, via 17ställen i stan först då =P Laufa å Freyr undrade nog va i hela helsicke vi höll på med ;) Nå, kom fram till travbanan iaf för en stunds träning på ovalen... och... DET VAR JU SÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT!!!! Guuuuud va skoj de va å rida där igen och Laufa gick KANON bra!! Gick igenom lite olika tempon i diverse gångarter å sen red vi ett varsitt lått 4 gångs program. OJ va fin hon var =) Alla gångarter satt där dom sku å hästen ha ALDRIG gått så bra för mej som hon gjorde då! Hon va pigg å lyhörd å sååååå jätteduktig!! Fina fina Lööövet ♥♥ Freyr va också jätteduktig! Dock framtung å Corinne fick verkligen DRIVA fram honom, men det syntes inte sådär överdrivet mkt iaf som tur var ;) Malin va med o tittade på så medans hon o Corinne for för att skritta av hästarna på stora travbanan så passade ja på att mocka ur släpet å rigga i ordning allt för tvätt! Tror ja tvättade Laufa i 1,5h ca... schamponerade å donade 4ggr å fick henne inte helt jättebra å ren ändå =( SUUUCK!!! Men hon va nog betydligt renare när ja va klar iaf!! Helt sådär mega impad va hon ju dock inte, Laufa är inte den som direkt gillar att duscha, de e ju för jestabåda en liiiiivsfarlig ORM som slingrar sej runt å sprutar VATTEN för jässenamn!!! Men hon va duktig å fick ingen panik iaf eller sånt trots att hon satt fast i kättingarna! Dock stog hon på ställe å piaffade så vackert samt sparkade på vattenstrålarna, men huvudsakn va ju att hon int sparka på mej ;) När vi kom hem så åkte tunna regntäcket på!! Måste återigen bara säga att de e tur att ja har Corinne för hennes positiva energi smittar tamefan av sej!! Eller ja, hon VA på bra humör tills hon sku parkera släpet tillbaka som det stod när hon tog det ;) DÅ tröt hennes tålamod till sist, hon stormade ur bilen, vrålade "FIXA DE HÄR" åt mej å kasta fast dörren ;) Sötunge♥ Ja tycker om dej ändå♥♥

SÖNDAG: For vi ut på tur 4 isisar å en stoooor heppe! Riktigt skoj å Freyr hittade överväxeln även han =P Vart helt förvånad för när vi tog galopp på hemvägen så såg ja när Ellie tog mantag på Edall å släppte honom, så ja gjorde likadant, tog mantag å släppte Laufa att löpa fullt, tittade hastigt bakåt å såg nått mörkt närma sej å tänkte bara att "Wow, nu ha Gandur hittat överväxeln igen" när ja hörde Corinne yla "HERRIKOJESTANDES ÄNDÅ VOI JESTABÅDA VA DEN HÄR PONNYN KAN SPRINGA JA HA VÄL AAALDRIG GALOPPERAT SÅHÄR FORT PÅ DEN HÄR JU" Då va de FREYR som hade lagt i femmans växel å accelererade iväg i 290 jäklar anåda!! Sen vart de ihopflummat då såklart att "De e ju klart Freyr måsta sätta fart, frun stack ju iväg med en annan gubbe, så han måsta ju springa ikapp han å se va de var på gång" *hahahaha* Corinne fick sej en åktur iaf då =P Lustiga små hästar!!

MÅNDAG: Va de AMS möte på morgonen att börja med, sen apoteket å så hem å käka. Iväg å gärda med L å så iväg för å hämta Darling från work. Vi for en liten loppisrunda också, blev Tjäna, Emmaus i stan å så en tur till Emmaus i Godby!! Fyndade en del också:

           

Den röda korsetten bara ÄLSKADE jag och dessutom, ja får inte ens hängtuttar i den fast ja int har BH *HAHA* Det händer ju inte alltför ofta =P *hehehehe* Hoppas nu ingen tycker de e smaklöst att lägga bild på den, men de tycker inte jag! Det är ju inte direkt som att den skriker PORR utan den är mera sensuellt sexig tycker jag!!  Sen hittade ja faktiskt ett par skor, men det var ett par Jalas arbetsskor för 2€!!!! Ja tittade säkert 4ggr på lappen å bad Tom titta också, jodå, 2€ stog det! Så det var ett självklart val!! Så nu har ja ett par 39:ans som ja kan ha som sommarridskor å ett par 40:or som ja kan ha tjockare sockor i till vintern! PERFFA!!

IDAG har jag inte fått så mkt gjort. Bykt en maskin å städat i stallet. Nu är andra frysboxen tömd så man kan ha saker i den så blir det mera rum i "sadelkammaren" =) Riktigt bra!! Sen kom Micaela Lund ut en sväng, va prat om ridtur i skogen men de bara regnade, så vi pratade bort en stund med L i stallet å sen lagade vi om hagen utanför åt mamma å möle till imorgon! Så var det med den saken =)

Nu ska ja kasta mej i soffan å vänta för om en timme kommer Svenska Hollywoodfruar, det är ju ett MÅSTE att de på den där heltokiga Gunilla =P *hahahaha*


puss o kram

   

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards