Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 8 september 2012

Av AG Ylander - 8 september 2012 15:48

Kunde inte uttrycka mej på nått annat sätt så... Det har ju liksom kommit fram nu, att den här människan som höll på å hota å greja, den har erkänt att denne inte ens KÄNNER mej... Denne vet vem ja e, var ja bor, hur ja ser ut o låter. Men känner mej inte som person!! Ja blir lite less på folk som dömer en utan att ens idas ta tiden å LÄRA KÄNNA mej. SEN kan du väl döma mej bäst f*n du vill, förutsatt att du e bättre än mej då såklart, annars kan du ju nog titta till dej själv INNAN du dömer andra!

Tack för ordet =)


Att sedans få höra att en annan, men denna är en RIKTIGT fjolla då, haaaatar mej såååå mycket!! Jag e nog heeelt dum i huvudet å Corinne e nog bara USCH hon också... *HAHAHAHAHA* *döööööör* Alltså det var nog bara mest skrattretande, men tanke på att ungen är typ 15... I detta fall är det ju så också då, att denne inte känner MEJ, vi har träffats ja, så ja vet nog vem det ä och vad det är för person, för DET visade h*n väääldigt fort, men mej ha h*n inte tagit sej tid å lära som person... Men, blir dennes liv bättre av det så det bjuder jag faktiskt på!!


Detta om detta.


Dagen hittills, städat o mockat stall, Skruvat upp lite saker å möblerat om lite. Inget mera än så. Petra va ut å hälsa på Sharlie å prata bort en par timmar.


 

Så här stressade e mina hästar här ;)


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards