Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 6 september 2012

Av AG Ylander - 6 september 2012 18:58

ja jestabåda ändå... Kan ju faktiskt inte säga så mkt annat än det i detta läge! SUCK för vissa människor helt enkelt. Hur barnsligt de kan bete sej, tro att dom kommer nånvart med en massa konstiga påståenden å påhopp som ja nu inte har ett enda HUM om var det kommer ifrån ens en gång... Ja jösses! Men de e väl så som "alla" sa åt mej: människan själv har ett så grymt dåligt liv o mår så skit, att därför måste denne nu hitta nån annan att klanka ner på, eftersom det inte funkat på de andra den försökt med, för att själv må bättre! Det lustiga i det hela är ju de, att denna KÄNNER mej inte ens. Vi va vänner på fejjan ett tag men denne VÅGADE aldrig ens HÄLSA på mej om vi sågs nånstans... Nåja, dom där hot/smutskastningenmejlen är inget ja tar så hårt på, eftersom personen inte kunde förklara vad det baserades på, utan de kom bara en massa svammel.

Men dom är iaf polisanmälda för ärekränkning! Bara så du vet, ifall du läser detta!! Så ja hoppas att du tycker det var värt att skicka sånt därnt åt mej! Men eftersom du inte hade några vettiga grunder till dina påståenden så kan de bli intressant hur det utvecklas detta!! Kalla mej gärna löjlig, men jag har mina gränser vad jag står ut med att bli anklagad å hotad för! PUNKT!!


Nåväl, i övrigt har det ju iaf då varit en ytterst annorlunda dag... Egentligen så blev inte riktigt nått så som Corinne å jag planerat, men ahh, sånt händer =) Nu står iaf Sharlie (Vbl/tinker) här med Laufa å Freyr, de e lugnt å stilla i hagen o dom går omkring å betar å e nöjda!!

        Dåliga bilder ja vet, men man ser ju dom någorlunda iaf ;)


Igår fyndade ja lite igen på Tjäna =) Inte ens dyrt blev det,

         

2 par skor, blingbling leggings å nitklänning! Riktigt nöjd faktiskt =)


Nåja, nu ska ja krypa upp i soffan med min finesta älskling å mysa framför TV:n i skenet av ett gäng ljus!


puss o kram

   

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards