Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 1 maj 2013

Av AG Ylander - 1 maj 2013 22:04

Onsdag kväll, men känns precis som söndag eftersom de varit röd dag idag! Snacka klämdag =P Konstigt att ha Tom hemma en onsddag, fast ja själv varit på jobb dock!

Va ut på en ridtur på förmiddagen, trodde inte ja sku hinna först men de va inga problem iaf att hinna med allt =) Så vi for ut Jag, Petra, Jennifer, Jenny o Tessy! Riktigt nice o varmt o skönt va de =) Laufa va mkt piggare än förut, men nu ha hon fått vila en vecka också, gjorde nog gott åt henne eftersom det varit rätt intensivt före o efter Reynir kursen! Men nu e de dags att köra igång träningen inför tävlingarna!! Fick så goda nyheter att ja kunde ha krypit igenom telefonen o KYSST Corinne!! Laufas nya pass fixat!!!! Vilket betyder att ja kan tävla i vanliga tävlingarna i C-grupp o inte alls behöver va me i några prova-på tävlingar!! Det är ju inte riktigt som att varken hästen eller jag behöver tävlingsvana ;) Så nu ska ja göra min femgångsdebut =D Bära eller brista!! Vi e me för att ha ROLIGT!!! Jag har inte så stora förhoppningar, men ska ta dit hästarna kvällen före så ja får tvätta upp dem ordentligt, så damma av tävlingskläderna också så även om de går åt skogen ha vi varit hela o rena iaf!! TUSANS va ja längtar!! Ska bli så GRYMT roligt att tävla igen!! Som jag SAKNAT det =D Jag har emellanåt gått o tittat längtansfullt på mina tävlingskläder, de vita ridbyxorna o svarta kavajen (Som ja förövrigt fått av Linda för ett antal år sen!), vita handskarna o shortchapsen o tänkt tillbaka till när ja tävlade sist! Eller på rosetterna som hänger på väggen och riktigt längtat tills jag får tävla nästa gång men NU FÅR JA DET!!!! Hästarna e båda uppvaccinerade o allt e klart =) Freyr i fyrgång o tölt o Laufa i femgång o tölt!!

KAN inte tiden gå nu!!!!!


På kvällen va ja ut på en ritur till, fast nu med Fanny o Jenny =) Jenny hakade på en vända till med Litla! Först gick Litla iväg när Jenny kom ut i hagen, men sen följde hon snällt med o va riktigt pigg o på G =) Aleiga va riktigt fin ikväll också =) Det är nog alltid ett nöje att rida den hästen =) Vi drog returdepårundan med lååååånga, lugna galopper, perfekt kondisträning =) Aleiga galopperade så lätt o fint med öronen framåt och hade nog lika roligt som jag =)


Sen blev det ju ett totalt missförstånd här som vanligt när det gäller text!!

MIDDAG är något heligt för oss!! Så är det bara!! Varför ska jag äta med någon annan 1 tim före Tom kommer hem från jobb o vill äta med mej?? Eller vice verca. Det är väl en helt annan sak om man äter lunch på skilda håll eftersom han jobbar o ja e hemma den tiden! Men middagen är något man äter tillsammans på eftermiddagen/kvällen som avrundning av dagen, pratar igenom vad som hänt o vad man gjort. Något annat är otänkbart! Iaf för oss!! Men det verkar en del inte förstå =( Att sen börja ha attityd mot mej gillar ja inte riktigt, inte innan man tar reda på hur saker o ting ligger till... Nåja, men ska de låta på det viset så behöver det inte bli flera gånger!

Sen detta med planering o spontanitet. Vi e spontana av oss, absolut! Men vissa saker VILL jag helt enkelt planera, så som middagar! Jag är bara sån, man vill ju kunna ha allting hemma o förbereda sej o maten innan gästerna kommer. Om så bara några timmar före så e de OK, men inte att bara ringa o säga att "Nu e vi på väg till er på middag" typ, även om man har med sej sitt eget men VI måste ju ha nått hemma också!

Sen va de lite annat ja inte riktigt förstod var bottnade i menmen... Aja, känns det bättre att häva ur sej sånt så gör det då, men räkna inte med att de kommer flera gånger bara!

Även när jag var arbetslös så ville jag planera mina dagar! JAG mår bättre av att ha rutiner o planer i min vardag!! Tom är mera spontan än mej så nån av oss måste vara planeringsfreaket =P det är bara så o alla som känner mej VET det!! Att sen börja påstå ditt som datt är helt ur röven, att han inte sku "få" grilla med vänner!??! Klart han FÅR, men nu hade vi redan planerat middagen tills jag kom HEM från jobb, så varför skulle han börja äta före som sagt!??! Nej suck...


Blir bara så less...


Hade ändå en otroligt jobbig morgon som ja bölat ögongloberna ur mej så... Men kändes mkt bättre efter ridturen med glada människor o pigga hästar =) Lycka är att rida Laufa ♥ och Aleiga ♥ Man blir bara så glad av de två märrorna!

Imorgon ska Aleiga igen få komma ut o röra på fläsket lite =) Tar en tur på f.m med Jenny o sen ska Löövet få motion på kvällen! och däremellan jobba! Så, där har ni min... Torsdag är det imorgon ja!!

E ju gräsänka på kvällen också så då har ja ju all tid i världn att rida =D


Har även fått ÄNTLIGEN köra min mommobugatti idag!! GUUUUD va skoj det var!! Hade ju helt glömt bort hur fin o framförallt ROLIG den var att köra =) Att man måst använda muskelservo märks inte mkt när de e nya sommardäck på! Min fina fina lilla röda lingon!!


 


Ha sökt mej GALEN efter en enda bild på lingonet men näää, HAR ja nån j*vla bild på bilj*vlen??? Neeeee, såklart inte då när ja verkligen ville HA en, nejnej siddu, nej VARFÖR sku ja de då??? Nää nää, när de inga händer någgi!!!

SÅ då får fina lilla Löövet illustrera dagens inlägg =)


God Natt Folket!


Until Next Time

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards