Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 8 maj 2013

Av AG Ylander - 8 maj 2013 21:35

OBS:

DETTA ÄR NU DÅ VAD JAG PERSONLIGEN TYCKER O TÄNKER!!!!!!!


Hittade en så bra bild på facebook:

 

Det ligger verkligen något i de orden! Även fast den fått många kommentarer att detta e totalt skitsnack...

JAG anser att man inte kan vakna upp en morgon och titta på sin partner o bara konstatera att man inte älskar den längre... Då har man nog aldrig ÄLSKAT heller.

För ja menar, om man älskar en annan människa, verkligen ÄLSKAR djupt, innerligt, själsligt av kropp o själ, så försvinner inte de känslorna på en natt! För gör dom det, då var det aldrig ÄKTA!

Jag älskade nog aldrig mitt ex, inte på riktigt!! Det kan jag inte ha gjort, för jag känner inget annat än avsky när jag tänker på honom...

NU älskar jag, jag älskar mera än jag någonsin trodde var möjligt! Jag hyser känslor som jag inte trodde fanns eller som man kunde känna för en annan människa! Jag har ALDRIG älskat en människa som jag älskar Tom, inte en chans!! Jag kan inte se mej leva ett liv UTAN honom vid min sida! Det finns bara inte! Aldrig har jag väl kännt samma samhörighet med en människa! Att verkligen vara varandras pusselbitar som gör bilden komplett. Det fanns en tid då jag blev riktigt RÄDD för mina känslor, de  var så starka o djupa. Jag trodde som sagt inte att man KUNDE älska så hårt, djupt, intensivt! Tills det visade sej att känslorna var besvarade, med samma intensitet o styrka!

Att känna en sån kärlek, att vara så älskad, är underbart!! Vem skulle inte vilja vara det?? Alla vill väl vara älskade??

Att efter lång tid hitta den som man verkligen hör ihop med, är fantastiskt! Jag kunde inte vara lyckligare! Det går upp och ner, såklart, de gör det alltid i förhållanden/äktenskap. Just nu är det jättebra =)


 


Until Next Time

Fridens

 

Av AG Ylander - 8 maj 2013 10:40

Fast kanske inte riktigt den typen av skor ja vanligtvis köper ;)

Igår va ja till stan på röntgen då. Men när ja anmäler mej så ha dom inte ens fått in remissen från Cityläkarna =( Nåväl, sitter o väntar ett tag men sist o slutligen får ja röntga nacken!

Efter röntgen for ja för att söka arbtskläder o ÄNTLIGEN fick ja köpt ett par JALAS kängor!!! HAPPYFACE!!!!


 

Ville egentligen ha ett par varmfodrade vinterkängor, men dessa är vattentäta med anti halk sula o vad allt det nu var! Bra när man inte betalar själv ;) Blev även ett par arbtsbyxor så nu klarar ja mej =) Janå, man sätter ett par sockor i dessa så hålls nog fötterna varma! Dessutom e dom ju såååå bekväma jalas skorna!!

Dessa har någe Dry+Lock grejs

* Vattentät struktur

* Vattenavstötande ytmaterial

* Drylock membran som andas

* Förseglade sömmar

* Greppsäkert specialgummi

* Grepplameller

* Elastisk även i stark kyla

* Värmetålig till +300 grader


Blir nog bra arbtskängor detta =)


Men just nu gäller detta:

   

Soffmys med katten + Bingokúlur =) MUMS!! Samt Extreme Make Over Home Edition på TV!


Underbart väder igen! Fortsatte igår på mockandet i hagen... På lördag e de meningen att vi ska ha talka där med Tallkulla Gänget (Dom som nu finns på ön ;) ) och i vanlig ordning fick ja beställning på pastasallad ;) De e nått tydligen med min skin/ost pastasallad, folk e som galna i den =P I synnerhet Corinne o Såkken!! Sist Linda va hit på kalas åt hon nog rätt bra av den hon med ;) Jaaajaaa, måst väl slänga ihop en sån då bara =P

Hoppas de sen kommer nån på lördag bara =D


Until Next Time!

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards