Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av AG Ylander - 14 maj 2013 10:27

Utan någon riktigt orsak!! Bara för att!! Bara för att ja kände för att säga att:


JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA MAKE ♥


Såhär, bara för att liksom ;) Nåja, klart ja älskar honom, konstigt vore det väl annars =P


Blir ibland o fundera på hur mitt liv skulle ha sett ut OM vi skulle ha gått skilda vägar då i Svensböle när allt bara var skit... Egentligen är det väl inget underligt med att man funderar på sånt emellanåt! Det var ju trots allt en händelse som i slutändan hade mest positivt med sej för oss! Inte just då förståss, men i efterhand, eftersom det stärkte oss som ett team!

Det sägs att man vet inte vad man har förän man förlorat det, men i detta fall var det nog så att ja upptäckte vad jag hade INNAN jag förlorade det, när ja höll på att förlora det och tur var väl det!

Det som inte dödar det härdar!

I många fall säger man ju att "Inget negativt som inte har något positivt med sej" Nåja, allt är en tolkningsfråga naturligtvis! Men i detta fall stämde det ju nog ;)

Jag är nog lyckligt lottad som har en sånt underbar karl som verkligen finns för mej i vått och torrt ♥ Kunde inte ha det bättre!! Bara tanken på att börja OM med någon får mej att kräkas, usch nej, det är nått jag aldrig skulle orka! Visserligen kan man ju inte säga att det varar förevigt! Det kan man aldrig veta! Men ha vi inte gått isär ännu trots alla motgångar vi haft emellanåt, så lär vi nog inte göra det i första taget heller!


Just varit ut o tittat till pojkarna i stallet och satt ner de egna i sommarhagen! Ljufa kunde ju inte bete sej som vanligt när ja går ner med dem =P Hon e alltid så ivrig att slippa dit så hon har noll koll på varesej ben eller övrig kropp =D Knasponnin!  Sen tappa dom alla tre hjärnorna när ja släppte dom o bralla som dårar =P När man ser vilka konstiga krumsprång o hopp dom KAN göra e man nog glad att dom INTE gör det när man sitter på =P Kunde bli lite lätt oooka aaav då typ =D


Nåja, snart e de dags för lunch o sen e de arbetsdags igen då!


Until Next Time!
Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards