Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 11 maj 2013

Av AG Ylander - 11 maj 2013 19:44

Efter en YTTERST dålig natt och FJÄRDE morgonen jag vaknar med sockerfall så blev denna dag riktigt bra =)

Blev Såkken, Petra, Corinne, Jennifer, jag o Tom som körde talka här! Daniel va via en par gånger o körde lite skottkärra =P

Blev superfint i sommarhagen nu =) Sen sådde vi lite nytt gräs dit i samma veva också, så NU ska heppena få fiiiint bete =)

Vi har mockat skit, skrattat, flamsat, mockat lite mera, krattat, haft bajskrig, skyfflat, kört skottkärra, mockat lite till osv... Haft med andra ord en helt UNDERBART rolig dag i goda vänners lag =)

 

Haha, kom på här nu mitt i allt att ALLA tjejer utom jag hade röd/rosa tröja =P

Måsta berätta det såhär bara för att... ;)

   

Jennifer håller koll att alla utför arbetet på rätt sätt ;)

Såkken tar en pustarpaus =P

Bara ölen i handen som fattas ;)

       

och SÅKLART va ju Andro också med o höll koll!! Samt skällde på typ allt o alla ;)

Här håller Såkken o Tom på att inspektera dikesvattnet som ja gärdat fram så hästarna  har tillgång till naturligt vatten, för det är ju oftast så att ÄVEN om du har rent vatten åt dem, så dricker dom hellre "skit" vatten ur ett dike! Sen får dom ju så mkt fukt i sej av gräset att jag brukar inte ens alltid ha någon vattbalja åt dem i denna hage. Vattnet står ändå bara å blir skitigt så de e helt onödigt. Däremot om ja märker att dom behöver mera vatten så lägger ja dit en pyts såklart!


Vi höll på en 3-3,5h ungefär och fick MASSOR gjort! Avslutade sen på altan i solen med en varsin ISKALL dricka i form av öl/cider samt grillad korv och min populära skin/ost pastasallad!! Ha fortfarande inte riktigt fattat VAD det är som e så populärt i den men omtyckt är den så va e väl bättre än det!??!


   

Samt såklart en MASSA prat o diskussioner!! Vi ha nog gjort världen MYCKET bättre idag ;)

Nämen de e nog länge sen ja haft såhär trevligt som vi verkligen haft idag =) Ni e ALLA guld värda för mej och ni betyder verkligen MASSOR för oss i våran vardag ♥ ♥


På kvällen tog jag itu med det som fanns kvar av den mögliga/ruttna halmbalen som stod utanför stallet så NU e den också borta =) Fick hjälp på slutet av Tom o Karhu när mina armar o axlar började strejka lite, så då körde dom skottkärra o sånt! Ja skötte finliret sen genom att kratta bort det som spridits ut osv. OJ va fint det blev utanför stallet nu när den där äckliga, fula balen e borta =)

Så hade vi Niina på besök med barnen en sväng! Alla blev nöjda då Viljami fick leka i bussen och flickorna fick komma in i hagen o klappa hästarna samt att dom fick RIDA lite =) Freippo fick agera barnhäst ikväll o gick så snällt med en unge i taget på ryggen några varv på gården! Han märkte väl inte ens av dem på ryggen, skulle nog ha kunna vippa dit alla tre =P Men han va snäll o tålmodig och lunkade på helt coolt brevid mej =) Även när Niina gick brevid o höll i VIljami som va lite skeptiskt mot hästen, eftersom han förra gången började stortjuta på hästryggen o ville bara ner, men inte nu! NU satt han med ett MEGA stort leende o såg sååååå nöjd ut =P De ska va isis ;)


Så nu tar vi kväll här på Tallkulla! Imorgon morsdag så då blir det middag ute på Eckerö Hotell o Restaurang med mamma o pappa. Ska bli najs! Hoppas ja får sova bättre inatt bara!

Vaknade nämligen flera gånger av att händer o armar va bortdomnade TROTS att ja hade handledsstöden på mej =( Sen vaknade jag en gång av att ja höll på å slita av mej dom... Det blir ju så tusans varmt de dom på sej, för har du varmt om handlederna får du ju varmt om hela dej, så dom e INTE trevliga att ha på sej =( Men det börjar blir lite slightly irritating att vakna med bortdomnade armar ÄVEN när man har dom på sej, eftersom de e meningen att dom ska FÖRHINDRA det...

SUCKSUCKSUCK!!!

Nåja, vår inneboende hem igen också för en stund sen efter att ha kört hem Niina o barnen till Kvarnbo, men nu kravlade han upp till sitt till gästrummet, förmodligen för att se på film ;) De e så SKÖNT att ha såna gäster som just tex.Karhu som e så självgående! Man behöver inte underhålla honom på nått sätt å även om han huserar här så e vi aldrig upp i varann. Han har gästrummet där han kan va i lugn o ro när han känner för det o vi har vårat!

Nice!


Until Next Time

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards