Queen-Of-Darkness

Alla inlägg under februari 2011

Av AG Ylander - 9 februari 2011 19:41

Min älskade mamma och pappa ja. Utan dem skulle jag legat i rännstenen för LÄÄÄNGE sen... Tack vare mina föräldrars yrken har jag fått lida myyyycket tyvärr...


Mårten Andersson

f.1954

min pappa är kontraktsprost på Åland, dvs. högsta chefsprästen. Han har jobbat i eckerö församling i 29år nu. Född och bott samt studerat i åbo. Älskad av vissa, hatad av vissa. Min far har en bestämd åsika om han gillar eller ogillar något eller något. Tycker han inte om DEJ så låter han dej veta det, men han är såpass smart, att även om han förolämpar någon, så fattar itne personen i fråga det förän ja, dagen efter typ!! de e nog lite därifrån jag fått mitt munläder, både på gott och ont!! Arbetsnarkoman är han, när han är ledig från Eckerö åker han till Tallinn och arbetarantingen i Pühavaimu Kirik (Den helge andes kyrka) eller i en i en svensk/estnisk kyrka st.Micheals Tycker om att fara å flänga =) Jag älskar dock min far, även om vi haft våra ordentliga duster geonom åren. Nu har vi en fantastisk kontakt!! Min far är som farfar, en stark man med starka åsikter, men ändå mjuk och lätt att tycka om!!

 

Liisa Andersson (f.Ajoniemi)

f.1952

född i Nurmijärvi och studerat i Åbo. Min mamma är församlingspastor i Jomala församling. Hon har tyvärr haft en hel del motarbetningar pga sin epilepsi. Blivit nerkad arbete tex.i Mariehamns församling för att dom va oroliga för att hon skulle få anfall i kyrkan igen osv, vilket har hänt EN gång nånsin... Det kallar jag diskriminering!!! Min mor är en lugn och stabil person. Inte alls lika mkt i farten som pappa min, inte ens i närheten!! Min mamma e nöjd om hon efter arbetsdagen får sitta i sängen, titta på tv och dricka ett glas rött!! Mamma e snäll, lätt att prata med, men kan för utomstående vara svår att få kontakt med eftersom efter allt illa hon blev utsatt för i Mariehamns församling blivit jätte misstänksam mot folk, och inte alls lika framfusig som hon varit förut, tyvärr... Mamma och jag har också jättefin kontakt, fast vi inte talas vid dagligen men vi vet var vi har varandra ändå!!

 


Det var lite om mina föräldrar. Som sagt, jag har fått lida massor i min ungdom pga deras yrken, men sånt e livet. Man får stå ut ibland med lite mera än man sku ha ork med... Älskar ändå dem hur mycket som helst!!


Tillbaka imorgon!!

Puss o Kram

 

Av AG Ylander - 8 februari 2011 15:55

oj du milde TID detta var svårt... Hmmm...


I låg å högstadiet va ja alltid olyckligt kär... Ja va tjejen som "ALLA" killar blev kompis med, men aldrig kär i... Jag var alltid den som fick lyssna på deras snack om att dom va olyckligt kära å hur dom sku få henne, oftast en viss tjej som börjar på S som va alla killar drömtjej då   


Min första riktigt pojkvän, som även då var min första kärlek var väl Harry det då, vi blev ihop 10/6-1996 när det var Bing Bang på Islandia i mariehamn. Ingen av oss hade råd att gå in så vi satt utanför å snackade å drack lite öl, sen tog vi en promenad upp mot baadhusberget (pissberget för den som inte vet =P ) och satt å gosade, han var även min första riktiga kyss ;) Jag va 15 då och han var 19... OJ vad lycklig jag var!!! I sjunde himlen MINST, det bästa var ju att han va rolig och älskade att underhålla, och mina vänner älskade honom... Men det tog slut 2mån senare =( jag fick höra att jag bara kopierade hans stil å hade inget eget liv... Gissa om ja va nere?? Ja hade ju t.om gett honom det värdefullaste man kan ge en annan person!! Den som inte fattar va ja menar får väl fråga ;)


Sen efter det kantades mitt liv av en hel del konstiga kufar... Allt från alkoholister till knarkare å kriminella... De enda ja behövde va ju att bli älskad, att få BEKRÄFTELSE att ja dög åt någon... kunde ha slutat väääldigt illa.......

Nu har ja den perfekta mannen för mej!!! Vi firar 8år ilag i november i år å jag e lycklig med honom!!!


Älskar min Tom mest av allt!!


  puss å kram


 

Av AG Ylander - 7 februari 2011 13:07

Berätta om dej själv ja... Detta har man ju gjort miljoner gånger när man varit med i olika communityn som lunar, helgon, anstalten etc... Ska se om ja får till det bra nu då bara *hehe*


Anna-Greta Ylander (f.Andersson) det är jag det. Fyller 30år i sommar. Bor i ett hus i Ödkarby, Saltvik med min underbare make Tom, fyra katter Viivi, Smulan, Molly och Mymlan(även kallad oftast Nirppu av någon anledning...), våra två underbara borzoitikar Everhills Run Me Down "Zoya" samt Ioreks Poison "Sweet", ja å så två sköldpaddor, en binka akvariefiskar samt att de står två hästar utanför i hagen =)


Jag är född å uppvuxen i Eckerö och bott där i drygt halva mitt liv, tack å LOV att ja kommit därifrån!!! HATAR verkligen det stället numer, men har mor å far kvär där samt min äldsta vän, så de blir en hel del besök där då!!


Jag är??? Hmmm.... Glad, snäll, trevlig, lätt att umgås med, ärlig, svartsjuk, oekonomisk, lat, hjälpsam, ställer för det mesta upp i den mån ja bara kan på mina nära å kära. Är en bra vän när man tar mej på rätt sätt, men ja kan även va din värsta ovän om det bara var det de handlar om. Såsom du behandlar mej behandlar ja dej tillbaka!! SÅ enkelt är det =)


Gillar att umgås med vänner, bada bastu, festar gärna(lite för ofta ibland, men ja sku säga att de går i perioder) Men även att ligga i soffan med älsklingen är mysigt!! Har ett stort närhetsbehov, är väldigt fysisk av mej så jag kramar gärna min vänner, bara sådär helt spontant =)


Har två livspartners, Tom och diabetesen (som jag ahft sen jag var 16 dvs 14 år ca nu)


Har gått ner från att vägt 120kg till 54, men nu har ja gått upp igen tyvärr. DOCK inte så fet som ja en gång i tiden var!!


Genomlidit två horribla förhållanden, men har funnit rätt i livet nu!!


Hästmänniska har jag alltid varit och kommer nog alltid att vara!! Dock mera sparsamt på senaste då de hände en hel del olyckor och jag blev rädd vilket resulterade i att jag även skrämde upp min stackars häst å sen gick allt på skit bara... Men nu ska ja ta upp det igen har jag bestämt!! Saknar ju hästarna å ridningen någe vettlöst!! De va mitt LIV!!!


Till vardags arbetar jag som timanställd ladugårdsavbytare, mockar skit å mjölkar. Men jag ÄLSKAR mitt jobb!!! Låter kanske konstigt för vissa, men jag är tjejen som inte är rädd för att ta i och DEFINITIVT inte rädd att få lite skit under naglarna =P Dessutom får man ju arbeta fysiskt hårt samt hålla på med djur!!


Ja, det var väl lite om mej det då...


      Gamla bilder, ca 3-4 år gamla!! Bjuder på dom!!

Av AG Ylander - 7 februari 2011 12:46

Hakar väl på jag också och gör denna 30dagars "lista" eller vad man nu ska kalla den för!!!


Dag 1:     Berätta om dej själv

Dag 2:     Min första kärlek

Dag 3:     Mina föräldrar

Dag 4:     Vad jag åt idag

Dag 5:     Min definition av kärlek

Dag 6:     Min dag

Dag 7:     Min bästa vän

Dag 8:     Ett ögonblick

Dag 9:     Min tro

Dag 10:   Vad jag är tacksam för idag

Dag 11:   Mina syskon

Dag 12:   Vad jag har i min väska

Dag 13:   Den här veckan

Dag 14:   Vad jag hade på mej idag

Dag 15:   Mina drömmar

Dag 16:   Min första kyss

Dag 17:   Mitt favoritminne

Dag 18:   Min favorifödelsedag

Dag 19:   Någonting jag ångrar

Dag 20:   Den här månaden

Dag 21:   Ett annat ögonblick

Dag 22:   Någonting som gör mej upprörd

Dag 23:   Någonting som får mej att må bättre

Dag 24:   Någonting som får mej att gråta

Dag 25:   En första gång

Dag 26:   Mina rädslor

Dag 27:   Mitt favorställe

Dag 28:   Någonting jag saknar

Dag 29:   Mina Mål

Dag 30:   Ett sista ögonblick

Av AG Ylander - 4 februari 2011 13:09

Vad jag verkligen HATAR här i vardagen e när folk ska bevisa motsatsen FAST dom har fel!!! Ja käftar aldrig emot om ja VET mej vara på fel spår... Men när ja vet att ja har rätt, å människan inte ska ge sej, å fast den får från flera olika HÅLL bevisat att den har fel, men ändå ska man int ge sej. DÅ blir ja tokig... I detta fall e ja int arg, känner mej mera lessen, besviken men framför allt KRÄNKT av denna persons beteende... Det finns vissa saker som e självklara, men tydligen inte för alla... Vissa sku säkert tycka att ja e löjlig, men ja vägrar bli behandlad som skit när ja vet va ja pratar om!! men enligt denna person så vet ja int alls va ja pratar om oavsett vad ja ÄN må ha sagt eller försökt hjälpa med. Sa ja något tips eller råd, kollades det upp på internet TVÄRT, å om de jag sa inte överensstämde ordagrannt me de som stog på internet så snackade ja skit!! Vissa saker måst man ha lite "maalaisjärkeä" dvs. lantförnuft typ, ha huvudet med sej å inte stirra sej blind på vad internet säger. Man måste experimentera sej fram, känns, prova, titta!! i detta fall handlar de om hästmatning. Man KAN int stirra sej blind på en foderstat på internet å säga att DETTA SKA min häst ha, för de står så på internet, men man måste ju tillika titta till hästens välbefinnande!! Känn på hästen, hur känns den i hullet, titta på hästen, verkar den glad å pigg eller trött å seg?? Rida hästen, e den framåt å pigg eller trött å slö?? bara för att en diet passa en häst betyder de inte att den passa åt en annan. M å jag e i experimenteringsstadiet me Kille å Daisy just nu. Tillgodo gör dom sej maten dom får?? Håller dom hullet?? (i Killes fall då ska ha bra kunna förlora lite) E dom pigga, framåt, positiva, glada?? Får dom tillräckligt med hö?? Ha dom lämnat kvar av eftermiddagshöet e de ju ingen idé att slänga int mera innan dom ätit upp eftersom dom uppenbarligen inte är så vrålhungriga!! De e så skönt att ha en människa som M i stallet. Hon ifrågasätter inte mina idéer å funderingar, vi kommer på lösningar tillsammans, ventilerar, bolalr idéer fram å tillbaka. De e ju så det ska va om de ska funka!! Ja va i ett inackorderingsstall en gång i tiden dit de kom en tjej som annors alltid haft eget stall, men nu måsta hon hyra in med mej å några andra, men den bruden kom inbasunderande i stallet å förklarade helt kallt att "SÅHÄR ha JAG alltid gjort å de e SÅHÄR som saker å ting SKA göras även här" de gillades inte riktigt av oss andra... man kan int riktigt göra så, ja sku int täckas iaf!! Man måst väl i första hand prata me stallägaren å höra hur de gjorts tidigare å sen komma med egna idéer å lösningar om man har något som gör arbetet lättare å smidigare!! man blir så lätt inrutad å ett mönster å hemmablind, så de e bara bra om nån kommer å säger att "jamen om vi gör på detta sättet, tror du int de går lättare då??" istället för att säga "NEJ för de står inte så på internet, så du pratar nog bara skit"


OBSERVERA DOCK NU ATT JA INTE NÄMNT NAMN ELLER PLATSER, OM NÅN KÄNNER SEJ PÅHOPPAD TILL DETTA, BE MY GUEST!!!!!


hur som haver... Ha varit lite lat med att uppdatera här igen *skämms* men när int vårt j*vla internet funkar alltid riktigt som de ska så e de int så lätt... JÄVLA SKIT ÅMT MOBILA BREDBANDET!!! Åmt e nog ett jäkla påhitt de med... tacka vet ja sonera!! man har int ens mottagning här hos oss me Åmt, å då ska de ha sååååå braaaa mottagning överallt på åland. Eller hur??


så snöar de igen... va nytt ut å la täcke på Kille också så han int ska få någe fel i ryggen av dessä väderomställningar. Han e ju trots allt lite känsligare än en isis, tror ja iaf?? kanske ja har fel... *haha*


Nej nu ska ja fika lite, ska se om ja lyckas uppdatera någe mera inom en snar framtid!!!


  Painkiller
"Kille"

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards