Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av AG Ylander - 7 augusti 2012 23:10

Egentligen ja, för klockan är över 24! MEN för mej är det på det viset, att det byter inte dag förän jag gått å lagt mej o vaknat upp! Sen spelar det ingen roll om ja gåt till kojs kl.22 eller 03! Det är först när ja vaknat som det är ny dag ;) Ja vet, ja e väl knasig, men så går min livsfilosofi!! *hahahaha*


Var en bra dag idag! Blev Eat lunch med Linda först! Eller ja, klockan va 14 när vi kom oss dit... men iaf! Bakad potatis med skagenröra! OJSAN OJ va gott det var =) Mumma =P Ja äter ju alltid alltid sallad på Eat, men idag var det ju egentligen riktigt ärtsopps- eller korvsoppsväder! Så de satt bättre me varm mat =) Sen lalla vi nu på där ett tag innan de bar av hemåt. Middag, kaffe o tvmys med ♥ en stund innan de bar av igen, fast denna gången blev Glitte skodd!


Nu har vi suttit o myst i soffan mest hela kvällen, släppte ut hundarna för nattpink men Sweet hittade ju en igelkott att mobba... Knäppa hundj*vel!! Förra året så kom hon springande med en igelkott i MUNNEN!!! Bolla o kastade runt på den stackarn! Han fräste o va skitförbannad!! Tror ja de... Vem sku int vara det!!


Men nu tar vi natt på Tallkulla!!


puss o kram

 

Av AG Ylander - 7 augusti 2012 15:39

Nå nu ska ja dela med mej av den underbart snälla kommentaren ja fick en dag:


Vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga att detta måste vara den

bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken

underbar blogg du har...allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen,

mm...jag är riktigt imponerad...jag gillade din sida på facebook snälla gilla min

oxå ;)


http://classeslillablogg.wordpress.com


Denna snälla person gav mej den kommentaren 11/7!! Snajja vad det värmde att läsa något sådant =) Så roligt att få positiv respons emellanåt, i synnerhet av främlingar!! Ja hoppade högt o va glad resten av dagen när ja läste den ;)


Dagen idag ja, började med morgonkaffe å stalltomtemöte med Corinne o Malin =) Nu vet vi iaf vilka dagar, krav, villkor, ansvar osv som gäller på Stall Tallkulla!! Känns mkt bättre såhär nu för nu behöver man sen inte nojsa som de va förut... Meningen med att HA medryttare e ju att kunna lämna över ansvaret av hästana på dom 2dagar i veckan, utan att de ska nojsas o tjatas o undras när, var o hur... Nu har tjejerna hästarna 2dagar i veckan, vad dom gör e upp till dem, men dom dagarna har dom tillgång till dom iaf! Dt blir nog bra detta =)


 

bara för att ja gillar denna urgamla bild på mej själv =P EEEEGOOOOO!!!!


puss o kram

 


Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards