Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av AG Ylander - 9 augusti 2012 20:46

...Svartsjuka kan vara något otroligt jobbigt!! iaf om man är sjukligt svartsjuk. Lite svartsjuka är ju hälsosamt för förhållandet, men när det går till överdrift så är det bara jobbit! Jag vet själv. Jag har hela mitt liv varit GRYMT svartsjuk =( Det har oftast berott på mitt egna dåliga självförtroende! Jag har allt som oftast blivit bedragen på ett eller annat sätt av mina partners... Det sätter sina spår!! Tom var likadan. Han litade inte på mej till 100% å jag litade inte på honom... Med all rätt tyvärr!! Men så var det... Vi brukade ha grymma gräl som baserade sej på en enda sak: svartsjuka!! Det var ohållbart... det var en av orsakerna till varför vi höll på att skiljas då den gången för 6år sen... tack å lov gjorde vi inte det!! Vi hade båda get upp helt nästan men ändå var det en liten röst inne i huvudet som sa "Kämpa, för faen, ge inte upp" och det gjorde vi inte! TACK O LOV!!! Visst, vi är båda svartsjuka ännu, men långt ifrån lika som förut! Det förstärks när vi dricker dock... Tex om jag står å pratar å skojar me nån kille så kommer Tom, lägger armen runt min midja o drar mej nära sej, markerar helt enkelt, detta är MITT område. Jag är likadan! Om nån e för närgången mot honom så markerar ja väldigt tydligt där också att detta är MITT område... Fast det är skillnad såklart på VEM man busar/flirtar med!! Men vi har jobbar på vårt förtroende för varann! Kämpat hårt och bevisat för varann att vi verkligen finns för varann och kan lita på varann till 200%, även fast vi båda har rätt svårt med det emellanåt!

Men hur det än är, så har jag funnit den bästa tänkbara livskamraten för mej!! Det är med honom jag vil bli gammal! ♥♥

 


Annars då?? Ja en händelserik dag iaf =) Började med att sova till 9.30 Drack kaffe o surfade lite i min ensamhet, lät darling sova länge =) For iväg till stan med Linda som sällskap o ti Ams, Lantbruk o vad vi nu gjorde. Hämta Fanny, hem o byta om, upp till Linda å blev serverad lunch =) Sen iväg som skoningssällskap =) Efter det kom Glófaxi som ska vara Saltviksbo ett tag framöver =) Sko lite till. Hem å kasta i mej middag, sen kom Linnea o Malin o rida, dom lånade mina heppor =) Själv for ja med Linda ut o rida Idunn o Soumi =) Idunn e rolig, fast hon e rätt svår, ja har svårt att komma underfund me henne ;) Hon undrade nog vad det var för nybörjare som skumpade runt på henne igen egentligen =P *HAHAHA* Men hon e superfin o de betyder massor för mej att Linda ger mej det förtroendet att ja får rida henne =)


Dagens:

 


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards