Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av AG Ylander - 15 augusti 2012 02:19

JA det är väl något som ingen glömmer va?? Såvida det nu inte var helt jätteuselt förståss. Men jag minns den mkt väl, det var under Bing Bang 1996 10/6 utanför islandia där Big Bang höll rum. Det var med min första riktiga pojkvän Harry ;) Vi satt utanför området först, men sen gick vi en promenad upp till pissberget (OJ så romantiskt det låter då =P *HAHAHAHA*) Där satt vi o pratade om dittan o dattan o PLÖTSLIGT kysste han mej =) Ja svävade på moln o var sååå lycklig, kär o glad att ja inte visste vart jag skulle ta vägen heller!! Det var så härligt, så mysigt, så... så... så... Ja, finner inga ord ;)


Med årens lopp har jag kommit å kyssa mååånga grodor innan jag hittade min prins, jag har väl aldirg mött på en bättre kyssare än ♥ är ;) som alla vet finns det ju olika typers kyssare! Vissa är som att suga på en träplanka, med en tunga som är stenhård o icke följsam, andra är som en sugfisk, en del dregglar över hela ansiktet åt en och vissa vet helt enkelt inte hur man använder tungan ens för att kyssas!! men ♥ är PERFEKT!! Killar har ju ofta väldigt små å tunna läppar, inte alla, det säger ja inte, men måga! ♥ därmot kallades ju för Bimbo i skolan, just pga sina fylliga läppar *mmmyyys* Att kyssas med ♥ är som att flyta in i en annan värld ;) Han kysser så mjukt, varsamt, ömt, passionerat och med kyssar som är fulla av kärlek =) Jag har nog haft turen som har hittat en sån mästare på att kyssas ;)

MEN dock vet ja ju att såhär tycker ju alla om sina partners ;)


   

       


INGEN är mästare från början, men man måste bara lära sej av varann =)


puss o kram

 

Av AG Ylander - 15 augusti 2012 01:45

Om vad min förbenade lista ska innehålla ;)


Dag 1: Berätta om dej själv

Dag 2: Min första kärlek

Dag 3: Mina föräldrar

Dag 4: Vad jag åt idag

Dag 5: Min definition av kärlek

Dag 6: Min dag

Dag 7: Min bästa vän

Dag 8: Ett ögonblick

Dag 9: Min tro

Dag 10: Vad jag är tacksam över idag

Dag 11: Mina syskon

Dag 12: Vad jag har i min väska

Dag 13: Den här veckan

Dag 14: Vad jag hade på mej idag

Dag 15: Mina drömmar

Dag 16: Min första kyss

Dag 17: Mitt favoritminne

Dag 18: Min favoritfödelsedag

Dag 19: Någonting jag ångrar

Dag 20: Den här månaden

Dag 21: Ett annat ögonblick

Dag 22: Någonting som gör mej upprörd

Dag 23: Någonting som får mej att må bättre

Dag 24: Någonting som får mej att gråta

Dag 25: En första gång

Dag 26: Mina rädslor

Dag 27: Min favoritställe

Dag 28: Någonting/Någon jag saknar

Dag 29: Mina mål

Dag 30: Ett sista ögonblick


Sådärja, nu har man lite ordning igen på vad som jag har kvar att skriva om och vad som redan är gjort ;) Förövrigt så undrar jag vad i hela fridens liljor e ja uppe för kl.02.55 Sovit typ 1,5h eller nått.. Aja, göra detta klart å röka en sista cigg så ska ja inta sovrummet sedan!! De e ju bara det som är problmet när Älskling snarkar så förbaskat =( Jag vaknar ju när han sätter igång å drar timmer som ett helt sågverk, å så får man int han o sluta heller =( *SUUUCKKKK BIG TIME*

Jag har ju en till lista jag började på, men vet inte hur långt(kort) ja kom på den!! Ja MÅSTE VERKLIGEN SKÄRPA MEJ när det gäller långtidsprojekt!! När det gäller sånt har jag nog banne mej sämsta tänkbara tålamod... Vill ju att saker ska va klara NUHH, tvärt, direkt, på en gång bara ;)

MMmmmm sega choklad/vaniljrån kl.03.05 på natten =P


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards