Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 13 mars 2013

Av AG Ylander - 13 mars 2013 22:34

Kan man nog lugnt säga att denna dag har varit =P Sov asdåligt inatt så slumrade en par omgångar på soffan på dagen, vilket resulterade i att ja inte fick NÅTT vettigt gjort. En stor bula har ja bakom höger öra, precis där skaklan på glasögat ska gå så att ha brillor på sej nu är extremt smärtsamt.

Arbetspasset gick inte alls sådär överdrivet bra, mådde konstigt i kroppen så ja frös så ja hackade tänder ena sekunden för att i nästa svettas som en gris... Dilemmat, dubbla tröjor på eller av??

Damerna hade nog en dålgit eftermiddag de också, räcker ju med att EN flippar lite eller e på dåligt humör eller brunstar för att alla de andra sen ska haka på å också bete sej illa, grupptryck =P tex så när kraftfodervagnen kom så sparkade 3 av 4 av sej mjölkorganen... MORRRRR... Även på andra sidan va de tre som sparkade av sej som nu ALDRIG brukar göra nått... SUCK... Slog huvudet i mjölkrören, stötte mina stackars svullna frusna fingrar i väggar, snubblade, halkade, vatten i stöveln etc... Aja, ja överlvde med en massa muttrande o en hel del tårar, men tog mej igenom passet och det gick rätt snabbt ändå!! Alla blev mjölkade o matade osv så det var huvudsaken =P

Tänkte nästan tillbringa resten av kvällen på soffan med Petra lyckades övertala mej att komma me o rida o det var nog GULD värt!! Efteråt kändes livet mycket lättare, trots att det började med en meningsskiljaktighet mellan Lövet o mej huruvida vi sku gå från gården eller inte o i så fall vilken VÄG vi skulle gå, framlänges, baklänges eller med sidan före =P  Nåja, vi kom oss från gården, rätt väg och begav oss iväg för att möta upp Ellie o Eddie vid matmuset. Ridturen var riktigt uppfriskande och hästen va KANONFIN igen =) *Lycklig* På slutet riktigt kände jag hur hon höjde ryggen rätt och jobbade med hela kroppen som att ta ut det sista ur sej, fina fina Löövet ♥ Ljufa va på liiiiite pigglinhumör, men nog tusan fick Petra till en riktigt bra tölt på slutet =) Så vi slutade båda sen när det gick som bäst =)


 

Även gårdagens ridtur gick riktigt fint =) Då laga vi oss ut med 4 av 5 hästar, Aleigus fick vänta hemma, eller ja, när vi kom hem stog hon utanför hagen o såg förvirrad ut och alla trådar o isolatorer va rivna i hörnet av hagen =( Undrar nog om det varit nått rådjur som varit där o härjat för Aleiga ha då rakt inte NÅNSIN visat sej rymningsbenägen o i synnerhet inte att hon nu sku riva sönder hagen... Nå, hur det nu än må vara fallet så kom hon Micaela i möte o ville ha hjälp att hitta hem igen =P Så det var bara att börja laga hage i mörkret o spika i nya isolatorer, sen la ja på ström som ja inte haft på på hur länge som helst, Litla va den första att prova på tråden... Sen gick ingen av dem nära =P Bra att veta att strömmen funkar!!

Men även igår var Löövet jättefin =) Lyhörd o mjuk. Formen börjar vi få till mer o mer nu, för ja VET ju, att hästen, hon KAN, det är JAG som ska få henne att göra det bara ;) Men vi tar oss dit, sakta men säkert =)


Så nu hoppas ja på att få sova bättre i natt så man e på bättre humör imorgon än vad ja varit på idag bitvis =P Men hästar är nog absolut bästa medicinen!! Dom ger en kraften att orka lite till =)

Tänk vad tråkigt livet vore utan dem =)


Until Next Time

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards