Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 21 mars 2013

Av AG Ylander - 21 mars 2013 21:16

Arbetspasset idag gick som tusan! Va klar riktigt i god tid för en gångs skull, vet inte riktigt VAD det var som gick så fort idag, allt blev gjort o ja hade inte ens känslan att ja sku ha glömt nått, man brukar ju ha en ond aning om de e så att man glömt nått moment men nää... Aja, det bara blev så =P

Så fick vi olja idag också!! ÄNTLIGEN!!! Det jag är mest imponerad över är oljebilchaufförens servic mind!! Har hänt flera gånger tidigare att den som skulle komma med olja hit ha sett backen, konstaterat att dom inte slipper upp och sen bara farit vidare o skititi i oss. Men denna kille kom gående upp till huset, knackade på å så började de spekulera i tillsammans med Tom vilken väg som han skulle få oljan åt oss. Efter funderingar o spekuleringar kom dom fram till att enklaste vägen var helt enkelt att dra slangen rakt igenom hästhagen o upp till huset! Det funkade =) Han sa ju själv chauffören att

"Nämen de känns så dumt att lämna er utan när ni beställt o har slut"

Så ja e MÄKTA imponerad!! så nu e tanken fylld o brummar på nöjt o vi har VÄRME!!! UNDERBART att slippa hålla på å hämta med dunkar hela tiden!


 


Sen va ja ut med Alexandra Dahl o Jenny på en riktigt KANON ridtur =) Alexandra va å provade Litla så Jenny fick åka töltmoppe Freips idag. Han va BUSSIGT på G ;)

Det gick riktigt bra för Alexandra! Litla visade sej riktigt från sin tryggaste sida och även om Jenny o jag fräste på en frisk galopp så kom dom i sin egna takt låångt bakefter =P Men vi spekulerade med Jenny lite sen om att Litla ha ju varit ridskole/turridningshäst o gått med nybörjare, om det var så att hon kände att Alexandra va lite osäker så därför tog hon det försiktigt! Ja tror det blir riktigt bra bara bruden tuffar till sej lite ;) Nå, vi provar imorgon igen =)

Laufa va sååååå fin idag ♥♥♥ FINASTE FINASTE lilla hästen =) Allt gick KANON fint =) Hon va lyhörd, mjuk, ren i gången, pigg o hade bra energi! Vi jobbade mycket på formen i trav idag och jäkulins vilket steg hon hade bitvis =)

Underbara lilla heppen ♥

Om Jennifer ha hittat de tre männen i sitt liv så har nog jag hittat mannen och kvinnorna i mitt liv ;) Zoya är kvinna 1 o Laufa kvinna 2 =) Inte nödvändigtvis i den ordningen dock... Får se då bara om hon e lika fin imorgon! Ska på tur på kvällen med Petra, Jennifer och ev Alexandra igen! OM hon har möjligt =)

Sp tog vi kaffe med Jenny efteråt och gjorde världen lite bättre ;) Vet inte om vi lyckades riktigt dock...;)


Until Next Time

Fridens

 

Av AG Ylander - 21 mars 2013 11:18

Det gamla vanliga nöjet på dagen:

Real Houswifes Of Atlanta

   

Jag är en riktigt sucker för dessa program =P

The Real Houswifes Of

New York

Atlanta

Miami

Hollywood

Washington

och allt vad det nu finns! Tycker bara dom är såå underhållande =)

Ibland kommer jag på mej själv med att tänka HUR det skulle vara att leva deras liv. Vara ekonomiskt oberoende och dessutom ha obegränsat med pengar, stort fint hus på 800kvm, personal, köra nyaste, finaste blilng bling bilen, kunna ta ett flyg och fara vart jag vill NÄR jag vill, när andan bara faller på så tar jag min jet och sticker!! Dilemmat för dagen är vilka skor som matchar min Dolce & Gabbana dräkt som kostade 8930€ eller ska jag ta Vercasen som kostade dubbelt mera?? Blir det Loubotin skorna för 800€ eller kanske Mahnolo Blahniksen för 987€?? Och vilken VÄSKA matchar detta nu då?? Michael Kors?? SMYCKEN??? Herregud...

Vilka problem ;)

Vissa stunder får en annan absolut vända på varje slant för att få allt att gå ihop, och det går ändå inte alla gånger...

MEN, jag är lycklig ändå!!

Det var en som sa åt mej en gång:

"Jag är lite imponerad över er, för de flesta skillsmässor baserar sej på ekonomin, om ekonomin e kass så bråkas det massor och slutar med skillsmässa. Men NI, ni har inte bra ekonomi men går inte i sär, hur gör ni??"

Konstaterade bara att inte blir vår ekonomi bättre om vi skiljer oss!! Vi ha haft det tight ända sen vi blev ihop, så det är inget nytt! Vi hankar oss fram på ett sätt eller ett annat!


Suttit och drömmt mej bort på YouTube och tittat på fiiiiina hästar och jag saknar verkligen tävlingslivet!! Va ju hur länge sen som helst sen ja tävlade sist, ens hade på mej tävlingskläderna, dom hänger så fint i garderobem... Mina vita ridbyxor, vita polon, svarta kavajen och mina vita magic glowes =)

 

De 6 från väster tog jag med þróttur =) En första pris, 2 andra o sen e de 2 fjärde o en femte placering.

De två andra med Jór på en inofficiell plojtävlig =) Vann 3:gången å kom 3:a i bästa trav =) De va jättekul =) Skulle gärna va med igen, va en gång med Corinne till ovalen bara på skoj för att träna lite och OJ vad jag hade saknat att rida där!! GUD så skoj det var och hästen gick så KANONERS fint =) Det är som att man blir uppfylld av ett annat sorts självförtroende när man kommer dit och hästen blir annorlunda, som att hon blev mera lyhörd, svarade på minsta lilla hjälp från mej och gick som ett tåg =) Saknar verkligen det livet! Saknar t.om nerverna man har innan man ska in på banan... När man värmer upp på stallbacken och rider runt i collectingring e man sååå nervös så man skakar nästan, när man blir inkallad på banan är alla nerver borta och man blir bara taggad till tusen =) Man VILL göra sitt bästa =)

Kanske en dag igen ;)


Nåja, lunchdags nu o sen iväg på work.


Until Next Time

Fridens

 


Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards