Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 27 mars 2013

Av AG Ylander - 27 mars 2013 22:32

Återigen en riktigt vacker vårdag =) KANSKE det finns hopp om en sommar nu då ;) Vissa säger att de ska komma mera snö å andra att de kommer att smälta, veta sen då VAD man ska lyssna på =P Bäst är det nog att titta ut genom fönstret på morgonen och bilda sej en uppfattning om vädret ;)


Gick som tusan på jobb idag så ja va klart riktigt i god tid =) Det betydde att Darling hann käka middag också innan bandövningen! Händer inte varje vecka det inte.


Va ut på ridtur ikväll med Jenny o Linda. Va riktigt nice att komma ut trots att hästen o jag inte samabetade så överdrivet bra idag =( Hon va inte riktigt på G som hon varit, vet inte varför... Men så kan det vara emellanåt, man har bättre o sämre dagar helt enkelt! Traven o galoppen funkade kanon, tölten va jätte grisepassig idag o hon va lite tjafsig =S Nåhh, man måste ha downs för att uppskatta de lyckade turerna bättre sen =) Imorgon kör vi igen bara!! Svårare än så e de inte. å på fredag e de lektionsdags för Marica som gäller *TAGGAD*


Lite tråkiga upptäckter har jag gjort också... Det värsta är ju när man inte får veta VAD som är problemet eller VAD man gjort för fel, utan det bara ignoreras o dissas och sägs inget. Ungefär som att man bara ska förstå ändå utan att någonting berättas och jag är ingen tankeläsare... Trist är vad det är men det är som det är o inget man kan göra nått åt! Helt enkelt. E de så det ska va så kan jag göra likadant tillbaka, värre än så e de inte... Livet går vidare ändå!


Smider lite planer för helgen ;) Går det i lås så kan det ju bli riktigt skoj faktiskt!! Men med våran tur så blir det ingenting av något... Brukar aldrig slå fel när vi planerar nått så e de alltid nått som strular... Därför ska man nog inte planera alltför mycket, hmm, säger jag som är ett planeringsfreak modell BIG TIME... Vet inte varför det är så, men jag vill bara ha ordning o reda på vad jag ska o inte ska göra! Lättast så =P Men roligt skulle det ABSOLUT vara kan ja ju lova ;)


Nu är det natt!!


 

Until Next Time

Fridens

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards