Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 28 mars 2013

Av AG Ylander - 28 mars 2013 11:58

Är det att surfa in på www.viljarshop.com kan ja lova =P MYYYYCKY roliga, välbehövliga saker som inte kostar skjortan... Hämtade ut mitt paket därifrån idag men Laufas nya viktboots i gummi =) Passade på när vi va ut å red nämligen så ja kastade på dom direkt för att provköra, dom fick riktigt bra betyg:

A) Dom satt kvar där dom sku o lossade inte o blev snurrande runt karlederna

B) Hästen gick SUPER bra med dem =) Enligt mitt tycke alltså... Superobekväm trav fick hon men gick som ett tåg =)

Tänk vad mycket 200g per hov kan göra =) Jag har ju 3 par läder viktboots, men dom e urusla att rida ut med för först hålls dom väldigt dåligt på plats å blir snurrande runt fötterna å sen om det är blött ute så blir dom så grymt tunga. Är ju även så att om du tävlar med läderboots på blöt bana o dom annars är 200g men blir tyngre av att suga upp fukt så vikten går över maxgränsen så kan du bli diskad... Så gummi är ju betydligt bättre!

Idag RÅKADE det fastna med från viljarshop ett par ridbyxor (utgående modell, -50%) ett par tyglar att matcha tränset med o ett par klockboots... UPS...


 

Dessa kom alltså hem idag =)

Så, vi började dagen med en ridtur, Jenny, Linda o jag. Mötte upp Tessy vid matmuseet och även Sanna o Maxen kom med =) Riktigt skoj med flera i sällskap =)

Laufa va pigg å på G idag =) Riktigt rolig att rida, sen när bootsen kom på vart det bara roligare tyckte jag! Då började hon verkligen JOBBA. Man tycker ju själv att 400g inte är så hemskt tungt, men det gör nog underverk för gångarterna =) Så nu har ja boots till ridlektionen imorgon =)

Vackert vårväder, pigga hästar o glada ryttare =) Kan man börja dagen på bättre sätt?? Trodde ja sku va megatrött sen men inte då. NU har ja just fått i mej lunch, ska se på Hells Kitchen en stund å sen bär det av på work. Rätt skönt att ha ridningen avklarad redan ;) Måste bara gå ut å fixa med höet i häckarna nu när det börjar ta slut så dom inte trampar o bajsar ner alltför mycket av det... SÅ billigt är det trots allt inte ;)

     

Dessa roligheter fastnade med också ;)  Tyglarna i blått för att matcha tränset ;)


Hunden ha varit ute sen vi kom tillbaka, så hon ha legat där i solen i en par timmar snart =P Zoya njuter nog nu när det blivit varmare ute =)


Så, nu dona det sista å så på wööörrkk!!


Until Next Time

Fridens

 


Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards