Queen-Of-Darkness

Alla inlägg under augusti 2012

Av AG Ylander - 10 augusti 2012 21:21

Jaaa, vad ska ja skriva här nu då... Ja har ju liksom inga biologiska syskon!! Visst har ja nära vänner som ja kallar syskon men de e en annan sak =)


Va iaf ut på en ruskigt roligt ridtur med Corinne, Ellie o Mikkiz =) Började med extremklättring ;) Sen blev de lite galopprejs på väg bortåt =P Laufa la en sån sjujävla pass så de inte va klokt, sen tog vi galopp, hörde o såg Edall närma sej, petade på lite till, då slog turbon i =P JÖSSES va den där lilla hästen flög fram ;) Man ska aldrig underskatta små isisar kan ja ju lova!! T.om att stora, snabba Edall fick kämpa lite för att komma om, men klart dom kom om sen =) Efter kalhygget tog vi en repa till, ja hörde Corinne ropa "Nu kommer vi AG" "I helvete heller" tyckte Laufa å spruta iväg =P Lille söthästen min =) Freyr tyckte nog också de va skoj, Gunde med =) Alla hade riktigt skoj o vi fick mkt ventilera =) De e såna turer som får en att bli på fruktansvärt bra humör efteråt!!


puss o kram

 


Av AG Ylander - 10 augusti 2012 00:09

Jag började ju en gång för lääänge sen på en sån därn 30dagars lista, ska väl ta o fortsätta på den nu äntligen!! Första delen finns att läsa 7 februari 2011 =P Nåja, bättre sent än aldrig ;)


Listan jag höll på med går som följande:

Dag 1: Berätta om dej själv

Dag 2: Min första kärlek

Dag 3: Mina föräldrar

Dag 4: Vad jag åt idag

Dag 5: Min definition av kärlek

Dag 6: Min dag

Dag 7: Min bästa vän

Dag 8: Ett ögonblick

Dag 9: Min tro

Dag 10: Vad jag är tacksam över idag

Dag 11: Mina syskon

Dag 12: Vad jag har i min väska

Dag 13: Den här veckan

Dag 14: Vad jag hade på mig idag

Dag 15: Mina drömmar

Dag 16: Min första kyss

Dag 17: Mitt favoritminne

Dag 18: Min favoritfödelsedag

Dag 19: Någonting jag ångrar

Dag 20: Den här månaden

Dag 21: Ett annat ögonblick

Dag 22: Någonting som gör mig upprörd

Dag 23: Någonting som får mig att må bättre

Dag 24: Någonting som får mig att gråta

Dag 25: En första gång

Dag 26: Mina rädslor

Dag 27: Mitt favoritställe

Dag 28: Någonting jag saknar

Dag 29: Mina mål

Dag 30: Ett sista ögonblick


Alltså hade jag kommit till dag 10

Vad jag är tacksam över idag

Svårt att säga specifikt bara idag, men jag är otroligt tacksam överlag att jag får sånt förtroende av L att jag får rida hennes finfina topphästar nu och då =) I synnerhet när jag får rida Idunn, det känns stort för mej!! Aleiga är megafin hon också, absolut!! Men olik Idunn på alla sätt och vis, såklart! Det känns så otroligt bra att L litar på mej såpass att jag får åka runt på hästarna! Såklart hon själv varit med de 2ggr jag ridit Idunn men igår när ja red Aleiga va ja ut med Fanny! Det känns underbart när nån litar så mkt på en =) Dessutom så gynnar det ju mej också som ryttare att få rida annat! Steget är stort från"medelmåttan" Laufa till topp klass tävlingshästen Idunn, men det är otroligt roligt att få rida annat också =)

Jag är tacksam över att jag har den finaste av män i mitt liv ♥♥ Tom ger mej varje dag nya orsaker att älska honom mer och mer och mer, vår kärlek känner inga gränser och jag är lyckligare än jag någonsin varit i mitt liv!!

Jag är tacksam över min underbara vänner! Ni vet vilka ni är =) Våra ventilerings ridturer med Corinne, Mikkiz, Ellie o Linda, eller med bara nån av dem, är GULD värda! Jag kan vara på hur dåligt humör som helst innan, när jag är hemma igen har jag ett leende på läpparna! Ni dömer mej inte fast jag skulle ha en dålig dag, vill jag gnälla, gnata o klaga, så FÅR jag göra det. Antingen muntrar ni upp mej eller så passar ni också på att gnälla o klaga över något!! Och jag menar, Corinnes positiva energi, VEM blir inte smittad av den då?? Den människan är helt otrolig på att vara glad och positiv!! Jag har även flera nära vänner, inte många, men er jag har så vårdar jag extra ömt!! Närmast hjärtat har jag ju såklart min finaste Sara♥ som jag känt sen vi var 6år gamla och fortfarande är vi vänner! Ingen känner mej som hon, ingen känner henne som jag! Ja undrar faktiskt om våra karlar känner oss på samma sätt som vi känner varann?? Ja tror faktiskt inte det ;) Såklart att Patrik känner till Saras innrsta hemligheter o Tom mina, men det finns nog vissa saker som inte ens de vet om oss =P

Jag är tacksam över att jag har tak över huvudet och mat på bordet!

Jag har rätt mkt att vara tacksam över egentligen!! Men vad gör man ändå?? jo man KLAGAR, GNÄLLER o GNATAR!!! Man e ju aldrig nöjd med det man har... =/


 


puss o kram

God natt

 

Av AG Ylander - 9 augusti 2012 20:46

...Svartsjuka kan vara något otroligt jobbigt!! iaf om man är sjukligt svartsjuk. Lite svartsjuka är ju hälsosamt för förhållandet, men när det går till överdrift så är det bara jobbit! Jag vet själv. Jag har hela mitt liv varit GRYMT svartsjuk =( Det har oftast berott på mitt egna dåliga självförtroende! Jag har allt som oftast blivit bedragen på ett eller annat sätt av mina partners... Det sätter sina spår!! Tom var likadan. Han litade inte på mej till 100% å jag litade inte på honom... Med all rätt tyvärr!! Men så var det... Vi brukade ha grymma gräl som baserade sej på en enda sak: svartsjuka!! Det var ohållbart... det var en av orsakerna till varför vi höll på att skiljas då den gången för 6år sen... tack å lov gjorde vi inte det!! Vi hade båda get upp helt nästan men ändå var det en liten röst inne i huvudet som sa "Kämpa, för faen, ge inte upp" och det gjorde vi inte! TACK O LOV!!! Visst, vi är båda svartsjuka ännu, men långt ifrån lika som förut! Det förstärks när vi dricker dock... Tex om jag står å pratar å skojar me nån kille så kommer Tom, lägger armen runt min midja o drar mej nära sej, markerar helt enkelt, detta är MITT område. Jag är likadan! Om nån e för närgången mot honom så markerar ja väldigt tydligt där också att detta är MITT område... Fast det är skillnad såklart på VEM man busar/flirtar med!! Men vi har jobbar på vårt förtroende för varann! Kämpat hårt och bevisat för varann att vi verkligen finns för varann och kan lita på varann till 200%, även fast vi båda har rätt svårt med det emellanåt!

Men hur det än är, så har jag funnit den bästa tänkbara livskamraten för mej!! Det är med honom jag vil bli gammal! ♥♥

 


Annars då?? Ja en händelserik dag iaf =) Började med att sova till 9.30 Drack kaffe o surfade lite i min ensamhet, lät darling sova länge =) For iväg till stan med Linda som sällskap o ti Ams, Lantbruk o vad vi nu gjorde. Hämta Fanny, hem o byta om, upp till Linda å blev serverad lunch =) Sen iväg som skoningssällskap =) Efter det kom Glófaxi som ska vara Saltviksbo ett tag framöver =) Sko lite till. Hem å kasta i mej middag, sen kom Linnea o Malin o rida, dom lånade mina heppor =) Själv for ja med Linda ut o rida Idunn o Soumi =) Idunn e rolig, fast hon e rätt svår, ja har svårt att komma underfund me henne ;) Hon undrade nog vad det var för nybörjare som skumpade runt på henne igen egentligen =P *HAHAHA* Men hon e superfin o de betyder massor för mej att Linda ger mej det förtroendet att ja får rida henne =)


Dagens:

 


puss o kram

 

Av AG Ylander - 8 augusti 2012 21:57

Irritationsmoment: Att vakna av en bjäbbande Andro på gården

Stress: 2min att suga i mej morgonkaffe, hoppa i kläderna o fara ti stan

Bästa: Jätterolig ridtur på fina Aleiga på kvällen i sällskap med Fanny o Soumi

Skönaste: DUSCHA

Roligaste: Toms knäppa förklaringar o miner

Bekvämaste: Sovstunden på soffa, ÄÄÄLSKAR våran soffa ♥♥♥

Arbete: 4maskiner tvätt tvättade, tumlade o vikta + bytt överdrag på soffan

Mat: Pizza

WTF upplevelse: När volvon inte startade...

Klädsel: Jeans varvat med joggingbrallor

Tålamodsprövande: När Aleiga helst ville vända hemåt hela tiden, mitt i traven kasta hon sej runt o i galoppen såg hon spöken överallt o studsade 2m åt sidan =P Knäppisen =) Men annars va hon jättefin =) lyssnade finfint o va pigg o glad =)

Äckligaste: Stanken från minkfarmarna på vägen mot stan

Sämsta: INGET att titta på på TV ikväll...

Skratt: Freyrs min när ja sku föra upp dom i bantningsområdet till kvällen "Neeeej, ja vill INTE" å stretade emot =P Knashäst nr.2

Sötaste: Laufan♥ va på megamysgos humör o ville helst va i famnen ;)

Värsta: Envis o seg huvudvärk som inte riktigt vill ge med sej...


 


Så det var min dag i korthet =)



puss o kram

 


Av AG Ylander - 7 augusti 2012 23:10

Egentligen ja, för klockan är över 24! MEN för mej är det på det viset, att det byter inte dag förän jag gått å lagt mej o vaknat upp! Sen spelar det ingen roll om ja gåt till kojs kl.22 eller 03! Det är först när ja vaknat som det är ny dag ;) Ja vet, ja e väl knasig, men så går min livsfilosofi!! *hahahaha*


Var en bra dag idag! Blev Eat lunch med Linda först! Eller ja, klockan va 14 när vi kom oss dit... men iaf! Bakad potatis med skagenröra! OJSAN OJ va gott det var =) Mumma =P Ja äter ju alltid alltid sallad på Eat, men idag var det ju egentligen riktigt ärtsopps- eller korvsoppsväder! Så de satt bättre me varm mat =) Sen lalla vi nu på där ett tag innan de bar av hemåt. Middag, kaffe o tvmys med ♥ en stund innan de bar av igen, fast denna gången blev Glitte skodd!


Nu har vi suttit o myst i soffan mest hela kvällen, släppte ut hundarna för nattpink men Sweet hittade ju en igelkott att mobba... Knäppa hundj*vel!! Förra året så kom hon springande med en igelkott i MUNNEN!!! Bolla o kastade runt på den stackarn! Han fräste o va skitförbannad!! Tror ja de... Vem sku int vara det!!


Men nu tar vi natt på Tallkulla!!


puss o kram

 

Av AG Ylander - 7 augusti 2012 15:39

Nå nu ska ja dela med mej av den underbart snälla kommentaren ja fick en dag:


Vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga att detta måste vara den

bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken

underbar blogg du har...allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen,

mm...jag är riktigt imponerad...jag gillade din sida på facebook snälla gilla min

oxå ;)


http://classeslillablogg.wordpress.com


Denna snälla person gav mej den kommentaren 11/7!! Snajja vad det värmde att läsa något sådant =) Så roligt att få positiv respons emellanåt, i synnerhet av främlingar!! Ja hoppade högt o va glad resten av dagen när ja läste den ;)


Dagen idag ja, började med morgonkaffe å stalltomtemöte med Corinne o Malin =) Nu vet vi iaf vilka dagar, krav, villkor, ansvar osv som gäller på Stall Tallkulla!! Känns mkt bättre såhär nu för nu behöver man sen inte nojsa som de va förut... Meningen med att HA medryttare e ju att kunna lämna över ansvaret av hästana på dom 2dagar i veckan, utan att de ska nojsas o tjatas o undras när, var o hur... Nu har tjejerna hästarna 2dagar i veckan, vad dom gör e upp till dem, men dom dagarna har dom tillgång till dom iaf! Dt blir nog bra detta =)


 

bara för att ja gillar denna urgamla bild på mej själv =P EEEEGOOOOO!!!!


puss o kram

 


Av AG Ylander - 6 augusti 2012 15:03

Yess, så är det! Började dagen med att fara till pappa o jobba lite för prosteriet några timmar. Sen har ja lagat ny header åt Corinne så gå in o kika nu:


http://idacorinne.devote.se


Igår kväll var vi  hela gänget o badade med hästarna! GUD så kul det var =) Glaesir sku först inte gå i alls men efter en hel del övertalning så ville han inte komma upp ur vattnet istället =P *HAHAHAHA* Knasponny!!


     


puss o kram

 

Av AG Ylander - 5 augusti 2012 16:45

..Har du någonsin kännt dej som du suttit i ett rum, FULLT med människor, du skriker av dina lungors fulla kraft, men INGEN hör dej... Känner att du är på intåg, att du tänker komma och anfalla min kropp med näbbar och klor... Du tar ett stenhårt tag om mitt hjärta o klämmer åt, samma med min luftstrupe... Ja kan inte andras, tryck över bröstet...

Välkommen mr.Ångest Du kommer alltid när man som minst förväntar sej det... Kanske jag e stark nog att slåss mot dej denna gång!! Jag kämpar varje gång jag känner att du är på intåg, jag VILL verkligen inte ha dej på besök... Du ÄR INTE välkommen... Lämna mej ifred!! Låt mej vara!! FÖRSVINN!!


 


Suttit och tänkt vidare på detta med vänner o vänner... Det finns en till person. Vi fick jättefin kontakt från första gången!! Vi pratade om ALLT som bara fanns... Men jag känner att vi glider ifrån varandra mer o mer... Ett sms ibland, ett telefonsamtal ibland men allt blir så ytligt!! Jag får sms om att hon tänker komma dagen efter hit, prata skit o softa med mej! Jag planerar inget, bakar, fixar fikabröd, avbokar allt annat för att tillbringa en eftermiddag med henne! Men sen då?? Hon kommer aldrig, hör inte av sej... inte ens ett sms där hon förklarar nått om varför hon inte kom denna gång heller... Det är så VARJE gång... Varför lär jag mej aldrig?? Det har ju inte hänt bara en gång heller...


Jag vet inte hur man länkar vidare till andra bloggar, men en blogg som verkligen berör:

http://enensamflicka.bloggplatsen.se

stackars barn... undrar vad som hänt för att hon ska må så dåligt...


over and out

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards