Queen-Of-Darkness

Alla inlägg under augusti 2012

Av AG Ylander - 5 augusti 2012 12:58

...Har snurrat i huvudet på mej i 3 dagar nu... SUUUCK.... Get out of my head PLIIIS!!!!


Har funderat rätt mkt på en sak här igen nu. Ja trodde faktiskt allvarligt att det var mest VUXNA människor jag umgicks med, men alltid är det något som bevisar motsatsen! Tex när ja får höra att någon sagt att JAG tydligen är sur på den för att jag bytt ut en människa mot någon anna!??! WHAT??? Det handlar nog inte riktigt om det, utan mera om VEM som faktiskt håller kontakt med mej också!! Jag orkar inte hålla på å ringa/messa å nojsa hela tiden när ja inte får nått gensvar!! Vänskap handlar väl om ömsesidighet?? Att ge o ta!! Det ska väl inte vara vara envägskommunikation?? Eller?? Sen just det där att säga runt sej att jag VERKAR vara sur, vaddå verkar??? Ring mej O FRÅGA då för fasen!! Gå inte å spekulera!! De e som en annan, vad ja nu ska kalla honom för, vän eller bekant, vet int, men iaf, mitt i allt kunde man få ett mess: "E du sur på mej?" så svarade man "Nej, varför undrar du det??" varpå man fick som svar "Nej ja bara undrade" Ja menar, det måst väl finnas en ORSAK till varför jag skulle vara sur!??! Ha du gjort mej något som ger mj orsak till det?? Annars är det väl inget problem, ja går väl inte omkring o e sur på folk bara för sakens skull heller!! SÅ roligt är det inte att vara arg =P jag må ha lång stubin, tål mkt, man driva med mej och slnäga käft, ja tål nog! Men det finns VISSA saker som får mej att s rött o en av dem är när någon LJUGER för mej!! Det tål jag inte!! Tror inte folk att sanningen kommer fram i slutändan eller?? Det finns alltid NÅGON som som berättar o helst också förvränger sanningen lite!! Jag har ett bra exempel:

Jag var på Dinos o lunchade med Ellie, Mikkiz o Tina, vi pratade om ditt o datt o ja sa bara att ja blev positivt överraskad att Nadja tackat ja att komma o rida isis med mej! Nadja är hopp o dressyr ryttare som vill hoppa högt (o är JÄTTEDUKTIG på det hon gör) så ja sa bara att ja blev förvånad o glad =)

När ja kom hem o öppnade fb hade ja fått mail av Nadja där hon skrev att ja inte skulle gå omkring o snacka en massa skit o påstå att hon sku pratat nervärderande om islandshästar! Ja blev helt PAFF, ja hade ju inte sagt något ens åt det håller, vilket de andra tjejerna va vittnen på! Så ja svarade å skrev att ja sagt precis samma som ja sagt åt Nadja också, att ja blev överraskad o glad för att ja inte trodde islandshästar va hennes "grej" så att säga! Nå vi redde ut allt iaf då och där vilket var skönt. Men där ser man hur folk förvränger vad de hör för att sätta andra i dålig dager!! Ja blev mest förbannad också på den/dom som sagt sånt, för vi satt i samma bord med två andra bruda som fick väääldigt stora öron när vi började prata häst o Nadjas namn nämndes... Så de va nog de som hade förvrängt allt! SÅNT blir ja sur på =/ Man kan ju undra vad folk tjänar på sånt!??!

Därför tycker jag att våra skogsturer med hästarna o Corinne, Mikkiz, Ellie, Jennifer eller Linda(eller alla på en gång fast!) är så avslappnande o sköna!! Vi kan flumma loss o prata om könshårets vara eller inte vara för att i nästa sekund lätta på hjärtat om familjeproblem! ingen skrattar ut en, ingen av oss dömer den andra, ingen dumförklarar nån annan, man FÅR vara misslyckad, man FÅR vara lessen å nere. Efter ridturen känns livet så mkt bättre å lättare!! De e underbart!! Man får vara sej själv o alla i gänget accepterar o tycker om dej precis så som du är!! Dom turerna betyder ALLT för mej!!

I fredags hade jag en riktigt "kyss-f*ttan-dag" vi explodera på varann här hemma också å stred som f*n =( Så kom Dick o Jennifer ut, ja tog med mej Jennifer o vi for på en lugn skogstur barbacka! Lallade lite bara, skrittade, pratade skit, töltade 30m, skrittade igen osv. När vi kom hem va alla ilska som bortblåst ur mej!! Laufa hjälpte mej bort men alla negativa energier ja hade i kroppen! Det var så skönt!!

           

Detta gjorde vi i torsdags kväll!! Underbart roligt!! Ska göra om det ikväll ha vi tänkt oss =) E ju en allmänn badstrand, men vi förstör ju inget, hästarna skiter inte på stranden o dessutom, så förut ha de varit en skylt om hundförbud o folk hade ändå sina hundar med mej LÖSA på stranden mitt på dagen när de va fullt med folk. Vi far med hästarna iaf på kvällen när de e folktomt där!! Eller ja, när vi kom ner så var ju Kroklunds svar på Hells Angels där dock ;) ett gäng me HÅRDA moppepojkar o flickor som burnade, varvade o höll på me mopparna innan dom for =P Hästarna vred typ på ett öra å ba "vaddå?? Fasen va illa dom låter då" *HAHAHAHA* Dessutom ska Corinne komma med ikväll med Glaesir =) Ska bli intressant!! Men skoj!! Ska be Tom komma me ner ign som fotograf =)


puss o kram

 

Av AG Ylander - 2 augusti 2012 17:55

Hehheee!!! Idag har varit en riktigt bra dag hittills =) Sov till 10, drack morgonkaffe o sen bar det av på en aslappnande, rolig barbackaridtur med Corinne o Mikkiz!! Viii hade lite bekymmer med boots som lossade jämt o ständigt, varje gång den lossade å blev hängande runt hoven på Laufa så stanna hon... "Ja KAN inte gå" sa hon =P Så de va av, rätta till o sen söka ett ställe att hoppa upp på igen, ja  tyvärr inte så vig att ja slipper upp utan pall eller dyl när ja e barbacka nämligen ;) I skogen bytte Corinne o ja, så hon rad Laufa o ja Freyr så de blev en intelligen diskussion

C: OJOJ va liten, nätt o känslig den här var

AG: ojoj va stor, bökig o okänslig den här var. Den här e nog en Range Rover o Laufa en nissan micra. Undrar va Gandur e!! MIKKIIIZ, VA E GANDUR??? EN GAMMAL LADA???

M: Jaoooo, eller en bubbla kanske...

AG ska rida först en stund, de börjar bra med att Freyr inte vill gå om Laufa, sen törnar ja in me knät i Laufas rumpa, men till sist går vi om...

AG: De e någgi fel på soppatillförseln på den här!! Den går int fram!!

*På med PONNYSKÄNKLARNA BIG TIME* SPARKSPARKSPARK

C: HAHAHAHAHA; Snacka ponnyskänklar!!!

Freyr börjar gå framåt, ja sparkar på han tills han töltar

AG: NUUUUUU går den fram!!
efter ett tag stannar han igen o vägrar gå, så Corinne rider först, Laufa kan ju stigen!! Mikkiz bara e me hon på efterkälken ;) Gandur betedde sej jättefint o alla andra med!! När vi bytte tillbaka me Corinne vart de lite problem igen då att HUR man sku ta sej upp, men som på beställning så stod det en skogstraktor parkerad vid vägen, klättra upp på hjulbandet på den bara å så upp =P

Nu väntar ja på att fara o simma med hästarna ikväll =) Jennifer o ja ska me Ellie o hästarna o simma, guuud va skoj de ska bli!! Tom o Dick får lov att komma me o fototgrafera!! Ska bli så skoj =)


Tisdagkvällen va riktigt nice! Va ut till Soltuna o käkade plankstek *muuummmma* Sen till Mattssons o köpa lite gottis o så satt vi i soffan, såg på film o doppade jordgubbar o vindruvor i smält choklad =P SÅÅÅ mysigt!!

Så med andra ord så har dessa dagar varit  helt underbara =)


 

HAHAHA, nån som e LITE mån om att inte bli lämnad när vi ska ut å åka månne???


puss o kram

 


Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards