Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 6 januari 2013

Av AG Ylander - 6 januari 2013 03:42

Fast nå, resfeber har jag ALLTID när ja ska fara nånstans, flra dagar före... Så de e inget ovanligt! Mest pga att jag ska åka ENSAM till Åbo med båten och sen ta mej ENSAM till fammu... Nåja, blir väl buss nr.1(?? va de den??) till Kauppatori o sen gå till Porthansgatan eller taxi från hamnen, kostar väl 15€ ca, näj, inte ens det... Går på en tia typ!

Bara några dagar kvar så bosätter jag mej här

 

Den såkallade barnkammaren i fammus 3:a =P Den lägenheten är ett sånt ställe som tiden alltid står still i! År efter år, varje gång man kommer dit så ser det likadant ut! Kan vara MAX en matta, en tavla eller en blomma som blivit bytt mot något annat! Men annars är det likadant som för 10-15-20 år sen! Mysigt o hemtrevligt på sitt sätt, men TYST... Aldrig en radio som e på eller en TV. Det var skillnaden från mormors läga till fammus, hos mormor va alltid radio OCH tv på å babblade! Massa liv o massa grejer överallt! Fammu har tyst o strikt städat. Allt på sin plats! Inget avvikande! Men så vill hon ha det =)

Kan även lova att detta ställe kommer att få sej ett besök:

 

♥ CYBER SHOP ♥

ÄLSKAR den butiken och alla snygga kläder, piercingar, accessoarer odyl som finns där! WOnderful!

Ska även få till en date med svägerskan Teija samt en date med Piiiiuskaaa♥♥♥


Ångesten handlar om tanken på att sova utan älskling o hunden... 3 nätter utan min långhåriga snarkbollar!! GAAAHHH!!! Fast på sitt sätt blir det nog bara bra! För närvarande ligger dom o snarkar ikapp vilket resluterar i att jag inte får sömn...


Jag börjar ärligt lessna på denna jävla insomnia!! Börjar bli jävligt DRYGT att inte få sova en hel natt, sen somnar man på morgonkvisten i bäddsoffan, sover bort halva dagen o det blir INTE ETT SKIT vettigt gjort... Så har mina dagar snurrat för tillfället... Vaken på natten, sover bort dagarna och har världens ångest o dåligt samvete för att ja inte får ett SKIT gjort... Nåja, kommer väl småningom in i normala dygnsrytmer igen!

Har redan plockat fram vad jag ska packa med mej till Åbo. Ska ju möta upp älskling o resten av caravangänget på fredagen i hamnen för att bo en natt på hotell och sen på lördagen fara på caravanmässan i Åbo! Ska bli rätt kul ändå! Kanske att en av Toms gamla gangsterpolare skulle komma ner dit också =) Så måste tänka lite efter då med andra ord VAD jag ska ha med mej i klädväg... ÅNGEEEEST över DET också... Har ju så mkt jag VILL ta med mej... Måste nog imorgon (läs: senare idag) prova ut vad jag ska ta med mej helt enkelt o sålla ner allt till MINIMUM antal plagg... och skor... helst vill jag ta med mej ALLA mina snyggaste skor jag bara äger, utan att ens tänka praktiskt tex hur mkt jag kan GÅ i dem... Nejnej, SNYGGT ska de vara... =P Anna-Greta Ylander, dags att börja tänka efter lite NU ;)

Säger som en kompis när hon for på tävlingar med häst: Det som glöms kvar köper man på vägen!

Får väl göra så jag med...

Men jag längtar även att få komma till Åbo. MIN stad!! Känner mej mera hemma där än i Mariehamn fast ja e född å uppvuxen på Åland! Så de kan bli ;)

Älskar att bara gå omkring, titta, kika o fundera =) Titta på kläder, prylar, människor! Sätta mej på Hunters Inn o ta en kaffe, helst Irish, för att efter en stund fortsätta vandra på stan =)

Nu MÅSTE jag sova...


puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards