Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 31 januari 2013

Av AG Ylander - 31 januari 2013 18:50

Idag känns allt verkligen underbart! Ja mår riktigt bra o känner mej uppåt å optimistisk! Det var länge sen det kändes såhär bra faktiskt... Måste försöka passa på att njuta så länge det varar =P Förvisso så e inte dagen slut riktigt ännu men... aja... Vi tar det som det kommer bara!!


For in till stan med Darling i morse för att få bilen. Hem en vända å äta, byta om o fixa mej. In till stan igen o möta Mikkiz för lunch. Va SUPER kul att få Mikkiz/AG time!! Va alldelse för länge sen =) Sen loda vi på stan lite å så till tjäna en sväng! Gjorde några riktiga fynd där o inte blev det så dyrt heller =) Loppis is the shiet helt enkelt!! o när man hittar en ställning med snygga kläder i rätt storlek i prisklassen 0,50€ -> 4€ så e de svårt att låta bli att inte ta något ;) Mest nöjd med:

         

^ ryggen av tunikan på näst sista bilden =)

Blev en par vanliga tunikor till o så en rosa lite nätig jumper från FB köp å sälj som va GRYMT snygg =)

 

Hmm, MÅSTE flytta på kattlådan nästa gång ja ska ta bilder =P Inte så fräsht att ha den med i bakgrunden direkt ;)


Efter tjänabesöket så for ja o köpte kaffbröd å sen till Jennifer på kaffe å svulla brownies!! GUUUUUUUD va gott det var!!! Men hugaliga vad mäktigt också! Min diabetes tyckte INTE om mej just då kan ja ju bara lova ;) Men de va nog nästan värt att ha blodsockret upp i skyarna för den baklsens skull!! Trevligt att se var hon bor också =)

Sen for ja efter älsk från work, storhandla å så hem. Nu ska vi ägna oss åt varandra resten av tiden =)


Nu ha vi nyss fått i oss middag, Darling hade med sej mat från work så det blev lax o vitlökspotatis *mummmma*


Nu har vi iaf bestämt att vi ska satsa mera på varann en tid! Ta hand om varann o hitta på mera saker tillsammans o sånt för att komma bort från det dåliga!

Kom förresten på här, det är ALLTID såhär, VARJE år i januari ha vi haft en ordntlig kris! Januari e en jävla skitmånad =P


Någon var trött idag:

 

Dålig bild ja vet, men Lykke låg å sov så sött i höet idag =)


Until next time

 



Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards