Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 20 januari 2013

Av AG Ylander - 20 januari 2013 20:00

...som ska hoppa in o förstöra JÄMT... Skulle verkligen behöva ett filter i huvudet som kunde sålla bort sånt! GUD så skönt det skulle vara!


Det är inte ens fel att två tryter...


Varit en helt bra söndag ändå! Ut på ridtur i det vackra vädret med Jennifer, Maria o Petra (som va lite handikappad, men tapper ändå =P ) Så UNDERBART roligt att rida Laufa igen, som nog var modell TURBO-Töfs idag =P Skruttan ha ju stått ett tag också så hon hade liiiiite energi =P Kom lite bocksprång å sånt, men de får vara så =P Riktigt lyckad ridtur med pigga, energiska hästar i glada ryttare =) T.om Litla va riktigt på G idag, hon som nu absolut inte har mer bråttom än nödvändigt =P

Petra höll på att träna med Ljufa och det gick KANONERS för dem =) Hon fick en hel massa tölt också å bruden sken som nådendals sol i nunan =) Det var LYCKA =) Att umgås med Petra är nog som att ha ett lyckopiller med sej =P Ha aldrig sett henne på något annat än BRA humör =) Mn så kan vi alla vara som vi är här, man behöver inte låtsas, sätta upp någon mask. Har du en skitdag, FINE!! Morra o muttra helt i lugn o ro! Du kan komma hit med sminket hängande, skitigt hår o i ett par säckiga brallor och vi tar emot dej med öppna armar ändå! Här får du vara som du vill!! Om du så känner för att lägga dej i soffan o släppa en brakfis så varsågod ;)


 


Tills vi skrivs


 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards