Queen-Of-Darkness

Alla inlägg den 14 januari 2013

Av AG Ylander - 14 januari 2013 01:10

Jaa, de e nog så just nu... Har riktigt Back-To-Reality ångest BIG TIME =( va ju så härligt att vara hos farmor o bara koppla bort alla negativa tankar o bekymmer som finns här hemma... Men ja, vi kör en resumé av helgen som varit:


FREDAG 11/01


Var till frissan till att börja med =) Riktigt nice då ja inte klippt mej på typ 3-4år eller nått =P

resultatet blev såhär:

 

Är riktigt nöjd med det =) dock e ju läppstiftet LITE målat runt hela truten på efter bilden =P *HAHAHA*

Sen knalla ja runt på stan några timmar! Hittade lite smått o gott, bla på UFF på Humalistonkatu hade dom typ alla kläder 2€/st, så där fyndade ja lite skoj ;)

Sen hem o packa o käka. Kändes väldigt väldigt vemodigt att packa ihop grejerna för att lämna farmor =( Saknar  henne massor ännu... Känns alltid lika tråkigt att fara därifrån...

Nåja, iväg till hamnen för att möta upp Darling o resten av caravangänget som kom på mässan! Fick ett grymt fint rum på hotellet, mega mysigt o såååå sköna sängar!!! Sen bar de av ner till baren för att dricka lite öl å umgås med de andra! Blev presenterad till folk till höger å vänster, hörde massa nya namn o minns inte typ hälften av dem =P Pinsamt men sant... ;) Blev dock inte så grymt sent, tror vi kom till rummet vid midnatt nån gång.


LÖRDAG 12/01

Carvanmässan i Turkuhalli! For med buss dit kl.11 och det var verkligen JÄTTE kul att vara där =) Nog för att man tappade bort alla med jämna mellanrum, men gick ju bra ändå å knata på där för oss själva! Såg massa snygga husbilar, bussar o vagnar! Den lyxigaste husbussen kostade ju "bara" 330000€ fast då ingick det en liten personbil som man kunde köra in i bussen =P


   


Sen for vi tillbaka till hotellet, de flesta åkte in till stan för att shoppa eller gå på pub, men vi valde att fara till hotellet o ta de lugnt. Hade blivit av med rummet vid kl.12 men delade med Ralf o Helena så vi fick husera i deras svit =) Det var snällt =)

Lite bilder från hotellet, som förövrigt var ett ombygt sädesmagasin =)

             

Bara för att jag ÄLSKAR mina "nya" leggings som ja hitta på UFF samt mina nya skor som ja hitta på Skopunktens MEGA rea =)

   

Hahaha, sista bilden innan vi lämnade hotellet för att gå till båten å fara hem.


Båtresan va mera lugn, Benny tog hytt å sa att vi fick förvara grejerna där om vi ville. Efter vi käkat så blev man såpass mosig att vi gick o frågade om vi fick gå till hytten å kasta ikull oss en stund

"Jamen själklart, ja tänker också göra det snart. Känns ju dumt att betala för en hytt o inte använda den" fick vi som svar, så det var jättesnällt =) Man e inte riktigt van med detta, att man kommer som en ny person med i en förening o blir emottagen med öppna armar =) Alla var hur snälla o trevliga som helst! man kände sej verkligen som en i gänget =)


Men så kommer verkligheten ikapp en förr eller senare... Igår sov jag bort nästan hela dagen, fick ju inte sova ordentligt natten mellan lördag-söndag, eller rättare sagt på söndag morgon när vi kom hem vid 03... Man va ju såpass upp i varv ännu så int gick det ju o sova då inte... Är nog därför ja inte kan sova nu istället, så man e väl lagom mosig imorgon igen =P Är ett HELVETE när man vänt på dygnet... Hos farmor så var ja varje natt vaken till en 3-4 för eftersom jag absolut HATAR att sova ensam så drog ja mej riktigt för att gå till sängs... Sen sov man till 12 istället... Så dit for den nattsömnen...  Nåja, ska väl lyckas vända rätt på dygnet småningom... Vet att ja har en del som MÅSTE göras imorgon o så kommer Catta på morgonen för att hämta husvagnskatalogerna som vi plockade med oss åt dem. Så inte kan ja sova bort hela dagen då inte!!


Jag är mycket medveten om att man INTE kan fly från sina problem... Men det var som sagt så skönt att vara hos farmor, slippa tänka på allt negativt som hör vardagen till och faktiskt må BRA några dagar... Tänk om det vore så enkelt att man bara kunde ignorera problemen å sen försvinner dom!! GUD så SKÖNT det skulle vara!! Men tyvärr gå inte det direkt... =(


Tills vi skrivs

Puss o kram

 

Presentation


Välkommen in att följa mitt liv! Är väl mera åt hårdrock/goth stilen. Lider av panikångest som kommer och går. Så welcome and enter the dark side... ;)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards